Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2013, 08:19   #14
hayLaz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başbakan Erdoğan Canlı Yayında Ağladı

Sayın başbakanımızın oradaki tavrı gercekten olması gerektiği gibiydi,şahsen sağ görüşlüyüm fakat ülkemizi en iyi yönetebilen şahsiyetlerinden biri olan recep tayyip erdogan ağlaması türk ve müslüman kesiminin onurlu ve şerefli oldugunun göstergesidir.

Mısırdaki olayları pek yakından takip etme olasılığım olmadığı icin pek birşey söylemek istemiyorum fakat konusmasından yola cıkarak bir kac cümle söylemek istiyorum,mısır'daki olaylar benim kendi fikrime göre kıyamet alametleridir.Mısırdan ziyade ayriyeten suriyedeki olan olaylarıda anımsarsak bunlar dünyanın sonuna doğru yaklaştığımızı gösteriyor.Ben hep şu şekilde düşünmüşümdür.Suriyede'ki olayları benimseyerek demek istiyorum ALLAH(c.c) bu kadar acı ve feryada dayanamayıp bu acımasızlığa bi son vericeğini düşünüyorum taktir yüce ALLAH'ındır ona diyecek lafımız yok biz kimizde bunu yargılayabiliriz fakat gerceklerde bunlar ne yazıkki.Mısır'da bunca ölen insanların elbet hesabı sorulacaktır vakti geldiğinde ve gelicektirde,ALLAH 'ım ölen tüm ailelere sabır versin mektub da eşimle beraber ağladık izlediğimizde.ALLAH sabır versin ülkemizede

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver