Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2013, 18:24   #3
MoNsTeR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hosting Firması Nasıl Olmalı ? Kalite Politikası ve Hizmet Anlayışı

Öncelikle makaleyi keyifle okuduğumu bildirmek isterim çok net bir şekilde anlatılmış. Bu konudan gerek geçmişte gerekse günümüzde bir çok sıkıntı yaşadım. Özellikle Kurumsal sitelerimiz üzerinde "Bir sabah uyanıyorum ve iş yerime gidiyorum yada evimde, bilgisayarımı açıyorum web siteme giriyorum böyle bir durumla karşılaşıp psikolojimi bozmak istemem, bu psikolojik sorunu yaşamak'dan ise çok cüzi bir rakamla alabileceğiniz hosting hizmeti ile bu korkuları ortadan kaldırabilirim Hayır hayır; çok pahalı değil. " Bunu defalarca yaşadım. Sonuç itibari ile ne maddi ne manevi giderimi hiç bir zaman alamadım.

Hosting Firmaları için sunulabilecek en iyi hizmet Teknik Destektir benim gözümde.
Kaliteli bir firmanın Çalışma Ofisi ve Çalışanı olmazsa olmaz dediklerimden.
Hosting firması özellikle bu işi Makineci olarak adlandırdığımız bir üst firmaya bağlıysa ve bazı şeyleri ondan bekliyorsa eyvah ki ne eyvah.
Kaliteli olsun sorun olmasın, Ticareti satış öncesi değilde satış sonrasındaki diyaloglarla devam ettiren Misyon sahibi firmaların süreklilik kazanması adı altında güzel bir makale okudum. Teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver