Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Limon denince aklımıza ilk önce limon suyu ve C vitamini gelir. Limonu dondurduktan sonra kullanmayı eminim bir çoğumuz düşünmemişizdir. Ama bakın donmuş limonun bize ne gibi faydaları var. Uzmanlar araştırmış, bana da aşağıdaki bilgileri sizlerle paylaşmak düşmüş.
Limonu yıkayıp buz dolabınızın buzluk bölümüne koyarak dondurun. Gerektiğinde limonu rendeleyerek her türlü yemeğinize kullanabilirsiniz. Kabuğuyla rendelenen limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız. İşte bunun için limonu buzluğa koyun, donsun ve her gün yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun yaşamın anahtarını elinize alın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Limon ağacından elde edilen bileşiklerin, bütün dünyada kemo-terapide kullanılan ürünlerden 10 000 kat daha iyi olduğu saptanmış, kanser hücrelerinin gelişmesini yavaşlattığı gözlemlenmiştir. Daha da şaşırtıcı gözlem şudur ki: Limon özü kötü huylu kanser hücrelerini tahrip ederken sağlıklı hücrelere hiç zarar vermemektedir..