Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| 'Sensei' İle Söyleşimiz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] <Afrodit> Öncelikle sizi tanımak isteriz, bize kısaca kendinizden bahseder misiniz? <Sensei> Tabiki bahsedeyim <Sensei> İsmim Poyraz Cenk Genc <Sensei> Giresun doğumluyum ve İstanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum <Sensei> Asıl mesleğim Grafikerlik, şuan bayan iç giyim işiyle uğraşmaktayım <Sensei> Ek olarakta Grafiker dersi veriyorum. <Afrodit> Nickiniz neden “ Sensei ”? <Sensei> Hım neden Sensei. <Sensei> teklan sunucusuna takılırken, Vedia vardı Sensei nickini kullanırdı <Sensei> Nick benimde hoşuma gidiyordu. <Sensei> Help alanında biraz ustalaşınca, vedianın başına nicki almak için ekşidim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Oda irci bırakınca, nickin kullanımını ben aldım ve o günden beri bu nickin gerçek sahibiyim. <Sensei> Fakelerime rağmen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Peki herhangi bir anlamı var mı? <Sensei> Japoncada, usta anlamını taşıyor <Sensei> Zaten help alanındada ustalaşınca baya nickimin bu olması daha uygun oldu <Afrodit> Evet değişik bir nick, anlamı da hoş <Sensei> evet, çok beğeniyorum nickimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Sizin hayata bakış açınız ve beklentileriniz nelerdir? <Sensei> hım <Sensei> Hayata bakış açım güzel diyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Beklentilerimede gelince, evlilik ve huzurlu bir hayat, daha fazla bi beklentim yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Dilerim beklentilerinize fazla beklemeden kavuşursunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Aminn, nasıl istiyorum bilemezsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Davranışlarınız da mantıksal yönünüz mü yoksa, duygusal yönünüz mü ağırlıklı? <Sensei> Genelde mantıksal hareket ederim, politik düşünürüm. <Sensei> Her konu içinde geçerlidir bu. <Sensei> Duygusal yöne gelince tabi, aşk meşk durumlarında elbet duygusal yönümüde kullanırım ama her şekilde politik düşünmek mantıksal hareket etmek önceliğimdir. <Sensei> Evet barışığımdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Valla her yönümü beğeniyorumda, en çok kıvrak zekamı beğenirim cüp diye lafı çıkartırım ağzımdan <Sensei> Beğenmedim tek yönümde burcumun özelliği sanırım, çabuk sinirlenirim <Afrodit> Nedir burcunuz? <Sensei> Ama çabukta geçer sinirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Aslan <Afrodit> Ne tarz müzik dinlersiniz? En sevdiğiniz sanatcı ve parça?
<Sensei> Yerli/Yabancı Rock, metal, trance ve özellikle blues country ve jazz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Yabancı hareketli müziğide severim, yerli parçalar biraz saçma geliyor bana. <Afrodit> Bizim tanışmamıza jazz sebep olmuştu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Evet, çok memnunum o konuda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Film olarak en çok hangi filmlerden etkilenirsiniz? <Sensei> Psikolojik filmlerden açıkca haz etmem <Sensei> Gerilim, korku, bilim kurgu, aksiyon(özellikle polisiye) ve komedi filmleri ilk tercihlerim <Sensei> Diziye gelincede, aynı şeyler geçerli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Peki hiç unutamadığınız ve etkilendiğiniz hangi film olmuştu? <Sensei> hımm <Sensei> Silent Hill ( Sessiz Tepe ) filmiydi, arkadaşlarla evde izlemiştik onu <Sensei> Gecenin bi yarısı kalabalık bi grup tırsa tırsa <Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Sabahı sabah etmiştik zaten herkes bi koltuk tepesinde <Sensei> Filmi bitirdikten 10 dakka sonrada elektrik kesilince zaten ayakta durma sebebiydi <Sensei> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) <Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) <Afrodit> Sensei yardımsever ve cömertmidir yoksa çıkarcı mıdır? <Sensei> Allaha şükür hiç çıkarcılığım olmadı <Sensei> Öyle bi yanımda olmadığı için çok mutluyum <Sensei> Baya cömertimdir o konuda şüphem yok, yardımseverliğimde var yabancı biride olsa zorda kalmışsa yardım etmekten çekinmem. <Sensei> İnsanız sonuçta, " hadi çokta umrumda " demenin bize bi faydası olmayacaktır. <Sensei> Lakin ettiğiniz yardımda bi karşılık beklemesenizde, ileride elbet karşınıza çıkıcaktır. <Sensei> Yaşadığım için, inanıyorum buna Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Şans'a inanırmısınız? <Sensei> Tabiki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Hepimiz şanslıyız aslında, elimizde şansla doğuyoruz <Sensei> Ama bu şansıda kullanmayı bilmeliyiz, umursamaz olursak her zaman yerimizde sayarız. <Sensei> Ben kendi şansımı kendim yarattığıma inanırım her zaman. Her zamanda öyle oldu. <Afrodit> Teknoloji ile aranızın iyi olduğu anlaşılıyor, ilk ne zaman sanal ortamla tanıştınız? <Sensei> Valla sanal ortamla 99 yıllarında tanıştım <Sensei> Aynı zamanda IRC ilede tanışmış oldum o yıllarda <Sensei> Sonra kısa bi ara verdim sarmadı çünkü <Sensei> 2000'den sonrada kalıcı kaldık, ircin dışında biraz gayret gösterdim web alanında kendimi geliştirdim <Sensei> Html/Php konusunda yazılımcı oldum ama kendi çapımda ufak işlerde uğraşıyorum <Sensei> SEO alanında iyiyimdir, açacağımız bilgiforumlari sitesinde de zaten zamanla görüceksinizdir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
<Sensei> Teşekkürler. <Afrodit> Hiç yanınızdan ayırmadıgınız özel eşyalarınız varmı? <Sensei> Cep telefonlarım ve galatasaray anahtarlığım sabittir zaten <Sensei> Onun dışında tek kulağa küpe taktığım için, yanımda yedek bi küpe kesin taşırım özeldir benim için. <Sensei> hımm <Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Birde annemin hediyesi bileklik var takmam ama kesinlikle cüzdanımdadır <Sensei> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Kendinizi 3 kelime ile tanımlayın desem? <Sensei> Romantik, Sevecen ve Gaddar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Hayatta size anı olarak kalan iyi anımsadığınız / kötü anımsadığınız bir olayınızı kısaca anlatır mısınız? <Sensei> Anlatayim <Sensei> Hem iyi hem kötümü olsun sadece birimi yoksa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> İkisi de <Sensei> İyi olan; askerden geldiğim zaman damacana su dükkanı açmıştım. Kış ayıydı 2010 yılının kar falanda var yerde, bi akşam nakliye gelicekti. <Sensei> Neyse nakliyeci beni arıyor, " abeyy cok kar var abeyyy kamyon dagda kaldii " diyince beni bi gülme aldı <Sensei> Tamam dedim bekle biz geliyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Neyse atladık gittik, anadolu yakasına arkadaşlarla beraber <Sensei> Zor güç bela yolda kalan kamyonu kurtarana kadar akla karayı seçiyorduk <Sensei> Yoldan geçenlerde duruyorlar tabi yardım için <Sensei> Bi baktık resmen 20 kişiyiz <Sensei> Kamyonu kurtardık neyse <Sensei> Hiç unutmamki, o tanımadığım insanlar yardım ettiler ya, hep beraber ardından çorba içmeye gittik <Sensei> Hiç unutmam o anıyı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Kötü olanda, motor almıştım daha ilk günden kaza yaptım bileğim çatladı. O yüzden motora merakım çok olsada, hala korkarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Birazda Aşktan bahsedelim, Aşka inanırmısınız? Hayatınızda biri varmı? <Sensei> Aşka inanırımda, hayatımda biri yok şuan <Sensei> Yanlızlığımla başbaşa devam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Yalnızlığı yalnızlarla paylaştığında yalnızlık güzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Evet, yada yanlız başına olmak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Aşka inansamda, güvenim yok artık <Sensei> Hani beni seven insanın, ona ait olmamı sağlaması için fedakarlık göstermesi gerekiyor <Sensei> Geçmişteki acı tecrubeler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Aşk hiç bir zaman güven içermez Sensei <Afrodit> Aşk sadece yaşadığın an'dır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Aşk zaten gelip geçici bişey <Sensei> Onu sevgiye dönüştürmek önemli <Sensei> Sevgi olmadıktan sonra, aşkla hiçbi yol kat edilemez <Afrodit> Sevgi süreklilik gerektirir Aşk öyle değil <Afrodit> Sıradaki soru geliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Sürekli olsun yeterki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Bekliyorum soruyu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Aşk için bir iksir hazırlayacak olsanız içine ne koyardınız? <Sensei> ahah <Sensei> Biraz değişik bi soru oldu galiba <Afrodit> değişik olmalı tabi <Sensei> Hımm <Afrodit> Sıradan sıkıcı soruları sevmem <Sensei> Bence sevdiğiniz insanla aynı havayı solumak, onunla geçirdiğiniz her dakikada <Sensei> Ona daha fazla aşık olmak, sevginizin temelini dahada sağlamlaştırmak <Sensei> Onun için hiçbi fedakarlıktan kaçınmamak, bence aşk iksirinin gerçek tarifi diyelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Ooo çok güzel bir karışım oldu bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Aşık olmak isteyenlere tavsiye edebiliriz değilmi ? <Sensei> Tabiki <Sensei> Keyfine göre aşk yaşicaklar anlamicaklardır ama. <Sensei> Onlara iyi gönül eğlenceleri diyeyim sadece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> peki <Afrodit> Aşk biterse kalp te ne kalır? <Sensei> Bence aşk sevginin ilk adımı <Sensei> Sevgiyi dönüştüğünde aşk sadece söylenen sözcüklerden ibaret <Sensei> Hani her geçen gün daha fazla aşık oluyorsanız karşınızdaki insana <Sensei> Kalbinizde ona daha fazla sevgi besliyorsunuzdur demektir <Sensei> Ben buna inanıyorum. <Sensei> Gerçekten sevdiğim insanada " sana her geçen gün daha fazla aşık oluyorum " cümlesini söylemekten asla kaçınmam <Sensei> Bütün kalbimi ona veriyorum demek ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Sizce zor bayan varmıdır? Erkekler bayanların zor olmasından hoşlanır mı? Neden? <Sensei> Zor bayan olması iyidir <Sensei> Eski zamanlardan örnek vereyim mesela <Sensei> Zor bayanları ben savaşcılara benzetirim <Sensei> Ne şekilde olursa olsun ayakta kalmayı başarırlar <Sensei> Zaten kolay pes eden biriylede, ciddi bir hayatın yaşanacağını düşünemiyorum <Sensei> Zor kadınlar tercihim :p <Afrodit> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Zor ve kaliteden yanasınız anladım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Tabiki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Sensei> Ama zor kadınlar tercihimdir her zaman. <Sensei> Çok kolay pes eden biriyle, anca kolay emelleri olan insanlar beraber olmak isterler. <Sensei> Şöyle düşünün, gelecekte evlendiniz <Sensei> Bi aksilik oldu, erkek işten çıktı <Sensei> Kredi kartları birikti, iş bulamadı <Sensei> Kadında bulamadı diyelim <Sensei> Durum günden güne kötüye gitmekte <Sensei> Kadın burda erkeğinden vazmı geçer, yoksa ne bilim (örnek veriyorum) evinde 2 gözleme açıpta <Sensei> bey şunu gitte satmı der? <Sensei> Zor kadın savaşcıdır, ayakta kalmak isteyendir <Sensei> Sevdiği insanı bi şekilde ayakta tutması lazım, illa bi taraf yıkılır. <Sensei> Bu işte fedakarlıktır <Sensei> tam bi edebiyat yaptım <Sensei> Ama düşüncelerim bunlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Peki, günümüzde sizce bu dayanışma ne aşamada düşünceleriniz nelerdir? <Sensei> Gerçekten birbirlerini sevenler bunu yapıyorlar diyelim <Sensei> Gençleri örnek alıcak olursak <Sensei> Daha 20 yaşlarında hemen bi hoşlantıyla evleniyor, en geç 1 seneye kalmadan evlenenlerin <Sensei> %80-85 civarı boşanıyor <Sensei> Karşılarındaki insanı tanımadan ve tartmadan duygularına hemen kapılıyorlar <Sensei> Evliliği ve aşkıda çok basit görüyor günümüz gençleri <Sensei> Bu konuda kızıyorum açıkcası, ama elden bişey gelmez herkesin kendi hayatı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Tabiki kendi hayatı ama örnek olmak da gerekiyor gelecek nesiller adına <Afrodit> bilmem bu düşünceme katılıyormusunuz? <Sensei> Katılıyorum, ama gençler biraz dik başlı oldukları için tabiki kafalarının dikine gitmeye devam edicekler <Sensei> Biz ne söylersek söyleyelim, bi kulaklarından girip, diğerinden çıkıcaktır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Afrodit> Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? <Sensei> Hayatta herkese başarılar dilerim. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamaları dileğiyle.. <Afrodit> Bende bu güzel dilekler ve söyleşi için teşk ederim. <Sensei> Ben teşekkkür ederim Afrodit. |