Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2013, 19:12   #1
Afrodit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Sensei' İle Söyleşimiz

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

<Afrodit> Öncelikle sizi tanımak isteriz, bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

<Sensei> Tabiki bahsedeyim

<Sensei> İsmim Poyraz Cenk Genc
<Sensei> Giresun doğumluyum ve İstanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum
<Sensei> Asıl mesleğim Grafikerlik, şuan bayan iç giyim işiyle uğraşmaktayım
<Sensei> Ek olarakta Grafiker dersi veriyorum.

<Afrodit> Nickiniz neden “ Sensei ”?

<Sensei> Hım neden Sensei.
<Sensei> teklan sunucusuna takılırken, Vedia vardı Sensei nickini kullanırdı
<Sensei> Nick benimde hoşuma gidiyordu.
<Sensei> Help alanında biraz ustalaşınca, vedianın başına nicki almak için ekşidim

<Sensei> Oda irci bırakınca, nickin kullanımını ben aldım ve o günden beri bu nickin gerçek sahibiyim.
<Sensei> Fakelerime rağmen

<Afrodit> Peki herhangi bir anlamı var mı?

<Sensei> Japoncada, usta anlamını taşıyor
<Sensei> Zaten help alanındada ustalaşınca baya nickimin bu olması daha uygun oldu

<Afrodit> Evet değişik bir nick, anlamı da hoş

<Sensei> evet, çok beğeniyorum nickimi

<Afrodit> Sizin hayata bakış açınız ve beklentileriniz nelerdir?

<Sensei> hım
<Sensei> Hayata bakış açım güzel diyim

<Sensei> Beklentilerimede gelince, evlilik ve huzurlu bir hayat, daha fazla bi beklentim yok

<Afrodit> Dilerim beklentilerinize fazla beklemeden kavuşursunuz

<Sensei> Aminn, nasıl istiyorum bilemezsiniz

<Afrodit> Davranışlarınız da mantıksal yönünüz mü yoksa, duygusal yönünüz mü ağırlıklı?

<Sensei> Genelde mantıksal hareket ederim, politik düşünürüm.
<Sensei> Her konu içinde geçerlidir bu.
<Sensei> Duygusal yöne gelince tabi, aşk meşk durumlarında elbet duygusal yönümüde kullanırım ama her şekilde politik düşünmek mantıksal hareket etmek önceliğimdir.
<Sensei> Evet barışığımdır

<Sensei> Valla her yönümü beğeniyorumda, en çok kıvrak zekamı beğenirim cüp diye lafı çıkartırım ağzımdan
<Sensei> Beğenmedim tek yönümde burcumun özelliği sanırım, çabuk sinirlenirim

<Afrodit> Nedir burcunuz?

<Sensei> Ama çabukta geçer sinirim

<Sensei> Aslan

<Afrodit> Ne tarz müzik dinlersiniz? En sevdiğiniz sanatcı ve parça?

<Sensei>
Yerli/Yabancı Rock, metal, trance ve özellikle blues country ve jazz

<Sensei> Yabancı hareketli müziğide severim, yerli parçalar biraz saçma geliyor bana.

<Afrodit> Bizim tanışmamıza jazz sebep olmuştu

<Sensei> Evet, çok memnunum o konuda

<Afrodit>

<Afrodit> Film olarak en çok hangi filmlerden etkilenirsiniz?

<Sensei> Psikolojik filmlerden açıkca haz etmem
<Sensei> Gerilim, korku, bilim kurgu, aksiyon(özellikle polisiye) ve komedi filmleri ilk tercihlerim
<Sensei> Diziye gelincede, aynı şeyler geçerli

<Afrodit> Peki hiç unutamadığınız ve etkilendiğiniz hangi film olmuştu?

<Sensei> hımm
<Sensei> Silent Hill ( Sessiz Tepe ) filmiydi, arkadaşlarla evde izlemiştik onu
<Sensei> Gecenin bi yarısı kalabalık bi grup tırsa tırsa

<Afrodit>

<Sensei> Sabahı sabah etmiştik zaten herkes bi koltuk tepesinde
<Sensei> Filmi bitirdikten 10 dakka sonrada elektrik kesilince zaten ayakta durma sebebiydi
<Sensei>
)
<Afrodit>
)

<Afrodit> Sensei yardımsever ve cömertmidir yoksa çıkarcı mıdır?

<Sensei> Allaha şükür hiç çıkarcılığım olmadı
<Sensei> Öyle bi yanımda olmadığı için çok mutluyum
<Sensei> Baya cömertimdir o konuda şüphem yok, yardımseverliğimde var yabancı biride olsa zorda kalmışsa yardım etmekten çekinmem.
<Sensei> İnsanız sonuçta, " hadi çokta umrumda " demenin bize bi faydası olmayacaktır.
<Sensei> Lakin ettiğiniz yardımda bi karşılık beklemesenizde, ileride elbet karşınıza çıkıcaktır.
<Sensei> Yaşadığım için, inanıyorum buna

<Afrodit> Şans'a inanırmısınız?

<Sensei> Tabiki

<Sensei> Hepimiz şanslıyız aslında, elimizde şansla doğuyoruz
<Sensei> Ama bu şansıda kullanmayı bilmeliyiz, umursamaz olursak her zaman yerimizde sayarız.
<Sensei> Ben kendi şansımı kendim yarattığıma inanırım her zaman. Her zamanda öyle oldu.

<Afrodit> Teknoloji ile aranızın iyi olduğu anlaşılıyor, ilk ne zaman sanal ortamla tanıştınız?

<Sensei> Valla sanal ortamla 99 yıllarında tanıştım
<Sensei> Aynı zamanda IRC ilede tanışmış oldum o yıllarda
<Sensei> Sonra kısa bi ara verdim sarmadı çünkü
<Sensei> 2000'den sonrada kalıcı kaldık, ircin dışında biraz gayret gösterdim web alanında kendimi geliştirdim
<Sensei> Html/Php konusunda yazılımcı oldum ama kendi çapımda ufak işlerde uğraşıyorum
<Sensei> SEO alanında iyiyimdir, açacağımız bilgiforumlari sitesinde de zaten zamanla görüceksinizdir

<Afrodit> Şimdiden hayırlı olsun diyorum.

<Sensei>
Teşekkürler.

<Afrodit> Hiç yanınızdan ayırmadıgınız özel eşyalarınız varmı?

<Sensei> Cep telefonlarım ve galatasaray anahtarlığım sabittir zaten
<Sensei> Onun dışında tek kulağa küpe taktığım için, yanımda yedek bi küpe kesin taşırım özeldir benim için.
<Sensei> hımm

<Afrodit>

<Sensei> Birde annemin hediyesi bileklik var takmam ama kesinlikle cüzdanımdadır
<Sensei>

<Afrodit> Kendinizi 3 kelime ile tanımlayın desem?

<Sensei> Romantik, Sevecen ve Gaddar

<Afrodit> Hayatta size anı olarak kalan iyi anımsadığınız / kötü anımsadığınız bir olayınızı kısaca anlatır mısınız?

<Sensei> Anlatayim
<Sensei> Hem iyi hem kötümü olsun sadece birimi yoksa

<Afrodit> İkisi de

<Sensei> İyi olan; askerden geldiğim zaman damacana su dükkanı açmıştım. Kış ayıydı 2010 yılının kar falanda var yerde, bi akşam nakliye gelicekti.
<Sensei> Neyse nakliyeci beni arıyor, " abeyy cok kar var abeyyy kamyon dagda kaldii " diyince beni bi gülme aldı
<Sensei> Tamam dedim bekle biz geliyoruz

<Sensei> Neyse atladık gittik, anadolu yakasına arkadaşlarla beraber
<Sensei> Zor güç bela yolda kalan kamyonu kurtarana kadar akla karayı seçiyorduk
<Sensei> Yoldan geçenlerde duruyorlar tabi yardım için
<Sensei> Bi baktık resmen 20 kişiyiz
<Sensei> Kamyonu kurtardık neyse
<Sensei> Hiç unutmamki, o tanımadığım insanlar yardım ettiler ya, hep beraber ardından çorba içmeye gittik
<Sensei> Hiç unutmam o anıyı

<Sensei> Kötü olanda, motor almıştım daha ilk günden kaza yaptım bileğim çatladı. O yüzden motora merakım çok olsada, hala korkarım

<Afrodit> Birazda Aşktan bahsedelim, Aşka inanırmısınız? Hayatınızda biri varmı?

<Sensei> Aşka inanırımda, hayatımda biri yok şuan
<Sensei> Yanlızlığımla başbaşa devam

<Afrodit> Yalnızlığı yalnızlarla paylaştığında yalnızlık güzel

<Sensei> Evet, yada yanlız başına olmak

<Sensei> Aşka inansamda, güvenim yok artık
<Sensei> Hani beni seven insanın, ona ait olmamı sağlaması için fedakarlık göstermesi gerekiyor
<Sensei> Geçmişteki acı tecrubeler

<Afrodit> Aşk hiç bir zaman güven içermez Sensei
<Afrodit> Aşk sadece yaşadığın an'dır

<Sensei> Aşk zaten gelip geçici bişey
<Sensei> Onu sevgiye dönüştürmek önemli
<Sensei> Sevgi olmadıktan sonra, aşkla hiçbi yol kat edilemez

<Afrodit> Sevgi süreklilik gerektirir Aşk öyle değil
<Afrodit> Sıradaki soru geliyor

<Sensei> Sürekli olsun yeterki

<Sensei> Bekliyorum soruyu

<Afrodit> Aşk için bir iksir hazırlayacak olsanız içine ne koyardınız?

<Sensei> ahah
<Sensei> Biraz değişik bi soru oldu galiba

<Afrodit> değişik olmalı tabi

<Sensei> Hımm

<Afrodit> Sıradan sıkıcı soruları sevmem

<Sensei> Bence sevdiğiniz insanla aynı havayı solumak, onunla geçirdiğiniz her dakikada
<Sensei> Ona daha fazla aşık olmak, sevginizin temelini dahada sağlamlaştırmak
<Sensei> Onun için hiçbi fedakarlıktan kaçınmamak, bence aşk iksirinin gerçek tarifi diyelim

<Afrodit> Ooo çok güzel bir karışım oldu bu

<Afrodit> Aşık olmak isteyenlere tavsiye edebiliriz değilmi ?

<Sensei> Tabiki
<Sensei> Keyfine göre aşk yaşicaklar anlamicaklardır ama.
<Sensei> Onlara iyi gönül eğlenceleri diyeyim sadece

<Afrodit>

<Afrodit> peki

<Afrodit> Aşk biterse kalp te ne kalır?

<Sensei> Bence aşk sevginin ilk adımı
<Sensei> Sevgiyi dönüştüğünde aşk sadece söylenen sözcüklerden ibaret
<Sensei> Hani her geçen gün daha fazla aşık oluyorsanız karşınızdaki insana
<Sensei> Kalbinizde ona daha fazla sevgi besliyorsunuzdur demektir
<Sensei> Ben buna inanıyorum.
<Sensei> Gerçekten sevdiğim insanada " sana her geçen gün daha fazla aşık oluyorum " cümlesini söylemekten asla kaçınmam
<Sensei> Bütün kalbimi ona veriyorum demek ki

<Afrodit> Sizce zor bayan varmıdır? Erkekler bayanların zor olmasından hoşlanır mı? Neden?

<Sensei> Zor bayan olması iyidir
<Sensei> Eski zamanlardan örnek vereyim mesela
<Sensei> Zor bayanları ben savaşcılara benzetirim
<Sensei> Ne şekilde olursa olsun ayakta kalmayı başarırlar
<Sensei> Zaten kolay pes eden biriylede, ciddi bir hayatın yaşanacağını düşünemiyorum
<Sensei> Zor kadınlar tercihim :p

<Afrodit>

<Afrodit> Zor ve kaliteden yanasınız anladım

<Sensei> Tabiki

<Sensei> Ama zor kadınlar tercihimdir her zaman.
<Sensei> Çok kolay pes eden biriyle, anca kolay emelleri olan insanlar beraber olmak isterler.

<Sensei> Şöyle düşünün, gelecekte evlendiniz
<Sensei> Bi aksilik oldu, erkek işten çıktı
<Sensei> Kredi kartları birikti, iş bulamadı
<Sensei> Kadında bulamadı diyelim
<Sensei> Durum günden güne kötüye gitmekte
<Sensei> Kadın burda erkeğinden vazmı geçer, yoksa ne bilim (örnek veriyorum) evinde 2 gözleme açıpta
<Sensei> bey şunu gitte satmı der?
<Sensei> Zor kadın savaşcıdır, ayakta kalmak isteyendir
<Sensei> Sevdiği insanı bi şekilde ayakta tutması lazım, illa bi taraf yıkılır.
<Sensei> Bu işte fedakarlıktır
<Sensei> tam bi edebiyat yaptım
<Sensei> Ama düşüncelerim bunlar

<Afrodit> Peki, günümüzde sizce bu dayanışma ne aşamada düşünceleriniz nelerdir?

<Sensei> Gerçekten birbirlerini sevenler bunu yapıyorlar diyelim
<Sensei> Gençleri örnek alıcak olursak
<Sensei> Daha 20 yaşlarında hemen bi hoşlantıyla evleniyor, en geç 1 seneye kalmadan evlenenlerin
<Sensei> %80-85 civarı boşanıyor
<Sensei> Karşılarındaki insanı tanımadan ve tartmadan duygularına hemen kapılıyorlar
<Sensei> Evliliği ve aşkıda çok basit görüyor günümüz gençleri
<Sensei> Bu konuda kızıyorum açıkcası, ama elden bişey gelmez herkesin kendi hayatı

<Afrodit> Tabiki kendi hayatı ama örnek olmak da gerekiyor gelecek nesiller adına
<Afrodit> bilmem bu düşünceme katılıyormusunuz?

<Sensei> Katılıyorum, ama gençler biraz dik başlı oldukları için tabiki kafalarının dikine gitmeye devam edicekler
<Sensei> Biz ne söylersek söyleyelim, bi kulaklarından girip, diğerinden çıkıcaktır

<Afrodit> Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

<Sensei> Hayatta herkese başarılar dilerim. Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamaları dileğiyle..

<Afrodit> Bende bu güzel dilekler ve söyleşi için teşk ederim.

<Sensei> Ben teşekkkür ederim Afrodit.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver