Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2013, 22:57   #3
Entrance
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Raw Komutu Çalışmıyor?

Konuya konu ile alakalı cevap verilmiş ve geri dönüş yapılmamış siz de çıkmışsınız "sunucu adresinizi ve bilgilerinizi pm atın yardımcı oluyum" bumudur yani? yardım etmek, ozaman biz burda kimseye forum üzerinden yardım etmeyelim kişiden direkt özel(mesaj) yolu ile bilgilerini alalım..

Mantık dışı davranışlar sergileniyor, son zamanlarda bu kategori içerisin de ve bağlı kategorilerin de belki de bu sorunla bir başkası karşılaşacak, ve burda vermiş olduğumuz bilgiler işine yarayacak, ve sadece bu konu değil bütün konular için geçerlidir..

Ayrıca, konuya'da olumlu/olumsuz bir şey yazılmamış neden post atma gereksinimin de bulunuyor sunuz? anlam veremiyorum amaç post mu kasmak, onuda anlayabilmiş değilim..

Ek olarak, bu bilgileri isteme olayı nasıl olur biliyor musun? dicem de belli ki bilmiyorsun konuyu açan kişi anlatılanlardan bir şey anlamaz veya yapamaz ozaman işte sende tak eder, dersin ki arkadaş, bu böyle olmayacak sen en iyisi bilgilerini ver sorununu bu şekilde halledeyim dersin ama siz napmışsınız -

İyi forumlar ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver