|
saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bu çok çok eski bir kod yıllar evvel gördüğümü hatırlıyorum bunu...
bunun gibi siteden veri alan bir kod çalışmıyorsa, ilk yapmanız gereken kod içinden veri aldığı site adresine bakıp o siteyi bir ziyaret etmeniz gerekir.
söz konusu site aktifse hala ama kod çalışmıyorsa ,sitenin kaynak kodları değişmiş ,o nedenlede ellinizdeki kod boşa çıkmış, anlamı çıkarabilirsiniz.
bu kod muneccim.com'dan veri alıyormuş. şimdi girip bakarsanız artık bu adresin aktif olmadığını - kapandığını göreceksiniz.yani bekleyip durması normal...
sitelerden veri çeken bir kod kullanacaksanız ,bu kodun mümkün olabildiği kadar yakın tarihli olmasına dikkat buyurun,ne kadar eskiyse bu tarz kodların artık çalışmama olasılığı da o kadar yüksek olur..
|
çok iyi anlıyorum dediğinizi.evet eski bir kod. peki bu codeye dokanmadan siteleri nasıl değiştirebiliriz.ve aktif hala getirebiliriz ?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42 -->-> Daha önceki mesaj 00:39 --
muneccim.com yerine hangi siteyi yazsak faal olur bu code ?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:48 -->-> Daha önceki mesaj 00:42 --
benim için çok zor ama burdaki birçok coder arkadaş için oldukça basit birşeydir sanırım.