Cevap: İdle Kontrol
Selam, kolay gelsin.
Bu kodu şöyle düzenleyebilirmiyiz.
txt dosyasına herhangi bir kayıt olmuyacak
30 dakika da bir sop kanalında tarama sonucu vericek
30 dakika ve üzeri idle süresine sahip oplara op kanalında $Nick 30 dakikadır idle süreniz sabittir, eğer online iseniz !online yazınız diyecek ve !online karşılığını aldığında da op kanalına $nick nicki onlinedır. diye uyarıcak
Eğer uyarılan op bu mesaja herhangi bir yanıt vermezse ChanServ üzerinden deop edilecek
ve son olarak bu taramada oper admin ve op kanalında % ve üzeri prefixlere sahip kullanıcılar dahil olmuyacaktır.
Şimdiden teşekkürler.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:34 -->-> Daha önceki mesaj 23:29 -- Son belirttiğim seçenek yani "ve son olarak bu taramada oper admin ve op kanalında % ve üzeri prefixlere sahip kullanıcılar dahil olmuyacaktır"
Burada sadece oper ve adminler etkilenmesin olucaktı afedersiniz.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:48 -->-> Daha önceki mesaj 23:34 -- Çok oluyorum biliyorum ama
eğer ki !online diye cevap vermezse op, deop edilsin ve mIRC ana klasörüne oluşturulan puan.txt dosyasına Nick nickine -1 puan eklendi gibi bir kayıt alsın istiyorum ve her eklenen puan yani -1 -2 diye arttıkça o txt doyasında da artış olsun
mesela; Nick nicki -1 puan
Nick nicki -2 puan gibi her ekside 1 tane sayı artsın .
bunun haricinde de Puan txt`yi okutabilmek için bir kod rica edicem
Yani !Puanlar dediğimde o an txt dosyasındaki puanları yansıtsın istiyorum |