Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2013, 12:25   #5934
karamuratbenim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kusurumuz olmuştur eyvallah; ama hakkımız yeniyorsa eğer değil 1 gün 1000 gün de olsa hakkım olanın peşinden giderim. Kimsenin tekerine çomak sokmadım hiçbir zaman burada; ama 7 senedir edindiğim tecrübe gereği işgüzar kişilerin hışmına uğradım. Bir nebze de olsa forumun çehresini değiştirmek istedik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ama her defasında tepeden inmeci ve de kuralcı zihniyetlerin engeline takıldık. Ama gücümüzle, insanlığımızla, adam gibi derdimizi anlatmamızla bu engellerin hepsini tek tek aştık. Yine olsun yine aşarız. Kullandığımız dil yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı, çareyi ise süresiz ban atmalarda buldular. Ama şunu unuttular: bu şekilde sadece bizim buraya erişim hakkımızı engellediniz, kişiliğimizi asla, dilimizi asla. Siz ban attınız diye cezalandırdığınız kişiler düzeliyor mu sanıyorsunuz? Neyse olaya daha fazla pedagojik yaklaşmak istemiyorum. Uzun lafın kısası Biz yine biz olmaya devam edeceğiz, sadece az biraz daha dikkat edeceğiz. Basmakalıpçı forum üyesi zihniyetlerinden her zaman nefret etmişimdir ve benim için İRCForumları sadece birkaç sitenin alınıp satılması için konu açılan bir forum sitesi değil, birkaç yeni açılan serverin tanıtımının yapıldığı bir forum değil ne olduğunu tam olarak kendim de bilmesem nihayetinde bütün bunlardan daha fazlası emin olabilirsiniz; çünkü 7 senemi burada geçirdim. Ne zaman ki ben bıkar, usanır ve artık vazgeçersem öyle giderim buralardan. 3 5 kişi yazıp çizdiklerimizden rahatsız oluyor diye ban attırdıklarında değil.

Herkeşe iyi forumlar.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çabuk gel hocu!

Reis'e de teşekkür etmeyi unutmayalım hocu. Halden anlıyormuş. Kullanıcı adının hakkını veriyor. Ama şu dikkatimi çekmiştir hep: ne zaman haksız ban yesem 9 tane admin gezerim derdimi anlatabilmek için; ama nedense hiçbiri anlamaz. Forum sahibine gidince aynı şeyleri söylerim ve gerekeni yapar. Niye böyle oluyor sence?

"@Noyan çabuk gel hocu" demiştim ya. sen gelme ayı asjsakjsaskj
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
şaka la şaka çabuk gel sende

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver