Anlamışsın ama yanlış anlamışsın Dizzy. Solun metoduna karşıyım, kendisine değil. Hak aramak dediğin nedir tam olarak biraz açar mısın? Avukatın söylemleriyle kadınların elinden hangi hak alınmış ki hak aransın? Köpek afkursun, afkurduğuyla kalsın. Kime ne? Ben buna kızıyorum. Bu tipleri bu kadar önemseme geleneğine kızıyorum. Sen sol yaftası yapıştırma ve sol fobisi görmedin herhalde. Sidik yarışı yapmıyorum Dizzy; ama ben çok gördüm. Evet yıl 2013, açıp gazete okuyorsun değil mi? Ben kuru gürültüye ve gereksiz zaman kaybına neden olan davranışlara karşıyım, sağa sola değil. Allah aşkına bu saatten sonra bana kendimi anlattıracak söylemlere girmeyin. Bugün benim görüşüme ters düşen nice açıklamalar, küfürler, ayrımcılıklar da yapılıyor. Sokağa çıkmadım diye demokratik olamıyor muyum yani? Devlet ve vatandaşın sokağa inip anlaştığını ne zaman gördün sen? Bir elin kaç parmağını sayıp örnek verebilirsin? Ama şiddete dönüşen eylemleri saymaya kalksan abaküse sığdıramazsın. Sokağa inen hiç kimse anlaşmak için inmez arkadaş. Türk halkı sokağa ilk defa Gezi'de inmedi. Tarih boyunca nice örneklerini biliyoruz. Lütfen bana sokaktaki eylemleri savunmayın. Niyeti ne kadar iyi olursa olsun, sokağa dökülmüş her eylemin zaafiyet verecek açığı vardır. Hem zaten benim derdim insanların sokağa dökülüp dökülmemesi de değil. Ben İstiklal'de nice TKP yürüyüşü gördüm, MHP ekolünden gelen ailenin oğlu olarak ağzım açık hayranlıkla izlediğim günleri hatırlarım. Aslen sokağa çıkmaya değil, sokağa zırt pırt çıkıp değersiz şeyler için vakit kaybetmeye karşıyım. Namluyu ters çevirdiğimde kendi tarafıma bu kadar kibar olmuyorum bile...