Konu: Atama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2013, 12:43   #16
Rules
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Atama

Med Cezir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence sorun sadece kanalda hiç op olmaması değil, muaf kısmındaki oplardan başka kanalda op kalmaması durumunda sınırsız döngü oluşmasındanda kaynaklanıyor.

Bunun için kodunu değiştirdim kendimce yazdım, Kanalda atanacak op yoksa "Şuanda Sizinle İlgilenilemeyecek! Daha Sonra Geliniz." şeklinde cevap verir, Kırmızı yerleri kendine göre ayarlayıp kullanabilirsin;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#kanal: { .timer 1 1 kontrolet $nick $chan } alias -l kontrolet { if $1 !isop $2 { var %\/ = 1 | while ($nick($2,%\/,@)) { if !$istok(Muaf1 Muaf2 Muaf3 Muaf4 ,$v1,32) { var %:ops $addtok($nick($2,%\/,@),%:ops,32) } | inc %\/ } $iif($gettok(%:ops,0,32) > 0 ,msg $2 $1 rumuzu [ $2 ] kanalında yardım bekliyor. Atanan görevli: $gettok(%:ops,$rand(1,$token(%:ops,0,32)),32),msg $2  $1  Şuanda Sizinle İlgilenilemeyecek! Daha Sonra Geliniz.) } }

güzel bi çalışma ellerinize sağlık hocam. benim sizin gibi tüm üstadlardan farklı bi kodda düzenleme yapmanız için ricada bulunsan;

on *:join:#deneme: { updatenl | /timer 1 1 /kontrolet $nick $chan | /set %host $address($nick,1) }
alias kontrolet {
if ($1 != $me) && ($1 !isop $2) && ($1 !ishop $2) && (Admin !isin %Host) && (Oper !isin %Host) && ($1 !ison #aday) {
if $1 !isop $2 { var %\/ = 1 | while ($nick($2,%\/,@)) { if !$istok(Muaf1 Muaf2 Muaf3 Muaf4 ,$v1,32) { var %:ops $addtok($nick($2,%\/,@),%:ops,32) } | inc %\/ }
$iif($gettok(%:ops,0,32) > 0 ,msg #aday $1 rumuzu [ $2 ] kanalında yardım bekliyor. Atanan görevli: $gettok(%:ops,$rand(1,$token(%:ops,0,32)),32),msg $2  $1  Şuanda Sizinle İlgilenilemeyecek! Daha Sonra Geliniz.)

}
}

op olmaması durumunda sizinle ilgilenilmiyecek bölümünde botun kendisi op durumunda ise kendini atıyor kendini muaf tutsa hem atamada hemde ilgilenmiyecek demesinde orda bi sıkıntı oluştu sanki neden olabilir acaba ve birde

hocam kırmızı ile belirtilen bölümü sizden aldım diğerinide bendeki ile bütünleştirdim buna eklemek istediğim 2 özellik var birincisi #helpteam kanalında !muafhelp nick komutu ile o nick girişinde atama yapmasını engellemek ikincisi ise helpteam kanalında atama yaptıgında @ durumunda olanların nicklerini seslensin istiyorum.

yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver