Cevap: uyuz oluyorum
saywhat yorumunuzu sonuna dek okudum.Haklı da olsanız haksız da olsanız size asla saygısızlık yapılmasını istemem.Yıkılmazın söylediklerinin genele uymasından dolayı hak verdim,yoksa sizin şahsınız adına söylenmesinden değil.Ben size hakaret etmem,hakaret edeni de hakaretinden dolayı savunmam asla.
Yine de öyle anladıysanız,ben sizden özür dilerim.40 yaşından büyük olduğunuzu söylemişsiniz.Ben de 25 yaşındayım ama size yaşınızdan çok insan olmanızdan ötürü saygım var.
Konumuza gelirsek,sizle saygı çerçevesinde tartışmayı isterim.
Bahsettiğiniz saygısız konuşmalardan bir çok kişi muzdarip.Evet 25 yaşındayım ve 60 yaşındaki bir insanın bile sohbet ortamında bana oğlum demesini kabullenmem ben de.Konumuz zaten bu değildi.
Konu sahibi bir arkadaşın açtığı konuya binaen,siz de demişsiniz "öyleyse bana da "uyuz olurdunuz".... çünkü bende özele kim yazarsa yazsın cevap vermem..(görsem dahi.... tanıdık da olsa cevap vermem) izin almadan özelime yazılmasına da ben uyuz olurum çünkü..."
Şimdi sizin özelinize gelip,bir isim sorarak siz o arkadaş mısınız.O kişi de aynı nicki kullanırdı diye sormasının ne tür saygısızca bir tarafı var onu anlamış değilim.
İstisnasız size özelinize yazan herkese uyuz olmak yerine bir komutla özelinizi kapatmanız daha kolay olmaz mı sizce?
Gerçek hayatla karşılaştıracak olursak,yolda biri karşınıza çıkıp bir adres soracağı zaman,"Pardon birşey sorabilir miyim?" deyip direk o adresi sorar."Buyur sor" demeni bile beklemez.
Çünkü daha önce dediğim gibi,iyi bir insan insanlara uyuz olmamak için,özelini kapatmayı daha makul görür.
Ayrıca izin istemek demişsiniz ama izin nasıl olur onu anlamıyorum.Kanallardan birinde nickinizle seslenip,özeline yazabilir miyim diye sormak mı? Onu da açıklamanızı rica ediyorum.
NOT:Ayrıca psikolojik sebeplerden dolayı olduğunu da,yanımda bulunan psikolog bir arkadaşımın söylemi üzerine yazdım. |