Hemen herkes bu olaya şahit olmuştur.Kişinin özeline birşey yazdığında kanal geneline nickini yazarak,özelime yazma diye uyarı veriyor.
Oysa özeline yazdığın "Merhaba,siz şu kişi misiniz?" cümlesinden başka birşey değildir ve birçoğumuz o insanlarla gerçekten muhattap olmak bile istemezken,o durumda onu rahatsız eden kişi olmuş oluyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üslubunu tasvip etmesem de yorumuna katılıyorum ama sonuç olarak bu kadar sert bir şekilde eleştirmemek gerek.Çünkü insanların kişisel psikolojik durumlarından kaynaklı ve bizleri malesef ilgilendirmiyor.
Ayrıca kanallarda 7/24 online olup da tek kelime yazmayıp sadece gizem oluşturmaya çalışan adminleri de hiç anlamadım.Hepsi de hayat kurtaran çalışmalar yapıyor havası oluşturma çabasında.
Ha eğer tanıdık tanımadık kim olursa olsun,özeline yazdığında cevap vermeyeceksen ve buna uyuz oluyorsan,özelini kapatırsın böyle bir sorun da yaşamazsın.Yoksa herkes önce kanal genelinde izin alıp sonra özelime yazacak denmesi de saçma olmuş.
Sohbet,chat gibi global kanallarda bulunup bundan şikayetçi olup,ben sadece güvenliği sağlamak için yada teknik destek almak için girdim dersen tezat olur.Ben bu durumdan muafım diyorsanız sizi tenzih ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Ama zuckerberg bile profiline tanıdık tanımadık bir sürü kişi mesaj atıyor,hepsine cevap veriyor.Bizlerin takıldığı nokta çok trajedik,ruhsal bakımdan.
Birileri de çok önemliymiş gibi hala "irc öldü mü kaldı mı?" sorusuna cevap arar durur.