Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2013, 16:35   #18
Zalimsin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Uyarı Sistemi

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
dialog krsl { title "Karşılama Menüsü" size -1 -1 102 140 option dbu text "", 12, 73 128 25 8 button "Yardım et", 3, 5 19 92 12 button "Voice Al", 4, 5 33 92 12 button "Neden atıldınız?", 5, 5 47 92 12 button "bad açılmıştır ", 6, 5 61 92 12 button " Başka Sorununu Öğren.", 7, 5 75 92 12 button "Kanaldan Atılacağınına Dair uyar.", 8, 5 89 92 12 button "Kick+ban", 9, 5 103 92 12 box "Karşılama Menüsü", 1, 2 7 98 114 link "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]", 10, 3 127 49 8 } on *:Dialog:krsl:sclick:8: { msg #zurnahelp %nik $+ ; Lütfen Kanalda Bekleme yapmayınız4! Aksi takdirde uzaklaştırılacaksınız. } on *:Dialog:krsl:sclick:7: { msg #zurnahelp %nik $+ ; Yardımcı olabileceğimiz başka bir sorunuz varmı? } on *:Dialog:krsl:sclick:6: { msg #zurnahelp %nik $+ ; Ban'ınız açılmıştır iyi hoşsohbetler.Zurnate4@m } on *:Dialog:krsl:sclick:5: { msg #zurnahelp %nik $+ ; #Zurna kanalından neden kim tarafından atıldınız. } on *:Dialog:krsl:sclick:9:{ /kick # $+ gereksiz bekleme yapmak yasaktır. } on *:Dialog:krsl:sclick:3: { .join #zurnahelp .mode #zurnahelp +v %nik msg #zurnahelp Merhaba %nik $+ ; Size Nasıl Yardımcı Olabilirim? .echo -a 2 $+ %nik $+ 1 Nikine Yardım etmeyi Kabul ettiniz.. Kişi Voice Almış Ve Uyarılmıştır.. } on *:Dialog:krsl:sclick:4: { .mode #zurnahelp -v %nik .echo -a 7 $+ %nik $+ 1? Voicesi Alınmıştır.. msg #zurnahelp %nik $+ ; Zamanı gelince açılacaktır.Hoş sohbetler Dileriz. Kanaldan 2/part #zurnahelp komutunu uygulayarak ayrılabilirsiniz } on *:Dialog:krsl:init:*: { .did -a $dname 12 %nik Yardım Bekliyor Edilsinmi ? } on *:join:#zurnahelp:{ if $active !== #zurnahelp && $nick !== $me { .set %nik $nick .timer 1 2 .kt $nick $chan } } alias kt { if ($1 !isop $2) { .dialog -m krsl krsl } }} }

bende böyle bir kodvar işinize yarıya bilir sadece kanal isimlerinizi degiştirin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver