Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2013, 15:17   #6
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir yanlislik var ama nedenini anlayamadım şu kodda yardımcı olabilirmisiniz ?

bu şekilde servislerden geleni bind notc ile yakalayıp artık kanala mı postalattırır txt'e mi yazdırırsın orasını siz bilirsiniz. bu şekilde $text olarak "yakalamak/postalatmak" mümkün olabilir..belki yardımı olur... -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

kod parçası gösterip troubleshooting" yaptırtmak yerine direk ben şunu yaptırmak istiyorum deseniz çok daha yardımı olurdu.çünkü şimdi böyle kod parçasına bakıp sizin aklınızdan neler geçiyor -ne yaptırtmak istiyor,ne bekliyorsunuz bunu anlamak (en azından benim için) çok zor..

hani sanki siz bi arkadaşınızla 1 saattir möhim bi mesele tartışıyormuşunuzda biz bi saat sonra hiç bişeyden habersiz gelmişiz ve bizden olaya-tartışmanıza yorum yapmamızı beklermişiniz gibi.. olaya tamamen "fransız "kalmış halde bakıyoruz ama amaç ne ,ne yapılmak isteniyor-ne bekleniyor diye düşünüp boşa tahmin yürütüyoruz.

amacı-beklenen-isteneni bilmeden nasıl diyebiliriz ki yok şu öyle olmaz böyle olur diye...tutturma olasılığımız bile az olur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat