Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2013, 16:25   #1536
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kanatsız melek olur kendileri, sohbetini özledim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanış olmadık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim aslan gardaşım! Var olsun hep.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kathi balım, çok özledim seni de.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankara'nın kalbi olur kendileri. Hatta bendeki Ankara'nın kalbi de olur. Resmen ilan-ı aşk ediyorum. Sını çık sıvıyırım cınım. :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bal kız kardeşim o benim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Arada sırada görüyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Adnan! ben o ismi daha çok yakıştırıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yağmur yürekli hatun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oho hep özlediklerim denk gelmiş, sohbeti bal hatundur kendileri.

-
Listede olmasa da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yav sen nerdesin? :p

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver