Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum malesef.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eski bir tanıdık.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Isini bilen yardimsever bir yönetici.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eski dostum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanıyamadım.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmadik ama birseylere kırılmış sanırım.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum sahibi Tanismadik.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumla cok ilgili anlayışlı bir yönetici.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |