Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2013, 21:48   #2
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir yanlislik var ama nedenini anlayamadım şu kodda yardımcı olabilirmisiniz ?

Chronic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kolay gelsin.. Durum aslında karısık degil ama normalde pratikte uyguladıgımda çalışan komut (yani telnette denedigimde komut çalışırken) , bu komutu eggdrop'a uygulattıgımda her defasında boş küme döndürüyor bana , bunu bir turlu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind notc - "*Time registered:*" kayit set identify "/home/eggdrop/scripts" proc kayit {nick uhost hand text dest} { global identify set data "" set dosya [open "$identify/kayit" r] while {![eof $dosya]} { set curline [gets $dosya];set curline [split $curline] if { $curline != "" } { set data [linsert $data and $curline] } } catch {close $dosya} set rakam -1;set esle "" foreach line $data { incr rakam if {[string match -nocase $text $line]} { set esle $rakam break } } if { $esle == "" } { boşsa uygula ............. } else { doluysa uygula ............. } }

tam olarak neyapmak istiyorsun ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat