Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
putcmdlog "longtitle : $longtitle ---- number : $number ----- title : $title"
longtitle kanala postalanmıyor log dosyasında görülmesi için putcmdlog komutu veriliyor.partyline'da görünmesi bu nedenle...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
benim botlarımda hata vermeyen kod/ların sizinkilerde hata vermesinin birkaç türlü açıklaması olabilir.:
1- kodlarla oynuyor/değiştiriyor olabilirsiniz.
2- kullandığınız eggdrop + makinanızdaki kurulu tcl paketi sürümleri bu kod/lardaki eggdrop+tcl komutlarını destekleyemiyecek/tanımlayamıyacak kadar eski/demode. (bende kodun işlediği bot versionu 1.6.21 makinadaki tcl paketi tcl8.5.9)
3- kullandığınız txt. editörü bu tür kodları desteklemiyor.
4- kopyala-yapıştır yaparken kod bozuluyor/kayıyor/yamrılıyor..vs ....
kodlarda yapılacak değişiklikler yapan kişinin sorumluluğudur...
tcl kodları için txt. editörü olarak windows not defteri kullanmamalısınız.kodun bozulmasına yol açabiliyor.
tavsiyem : ya notepad++ ->
ya sublime 2 ->
yada programmer's notepad ->
kullanmanızdır.. yada yukarda verdiğim kodun linkinden açılacak sayfanın sol üstünden "raw code" tıklayarak indirmeniz ve hiç açmadan direk bot içine atmanız..çünkü görülüyorki bu tür kodları desteklemeyen bir editör kullanarak açarsanız kod bozuluyor./hata alınmasına neden oluyor.
+ log dosyasına yazılması/yada partyline'da link bilgisi postalanması görülmek istenmiyorsa :
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
putcmdlog "longtitle : $longtitle ---- number : $number ----- title : $title"
satırı silinebilir.olmazsa olmaz bişey değil.kodun orjinal yazarı Mookie böyle tercih etmiş.bende dokunmadım.amaç /istenen kodun yeniden çalışır hale gelmesiydi.gerekmeyen/zorunlu olmayan bir değişiklik o nedenle yapmadım.yaptığım değişiklikler kodun yeniden arzu edilen şekilde çalışması için idi ...
diğer konuysa :söz ettiğiniz site bambaşka bir site mp3 indirme linkleri orjinal yutup'da yer alamaz hatta bırakın indirme linkini pek çok ülkede patent/telif hakları nedeniyle yutup linkleri bloke ediliyor. çoğunluklada müzik videoları. örnek Almanya'da geçenlerde konusu geçmişti bi alman arkadaşla konuşurken..
yani sizin isteğiniz aslında bambaşka bir adres için bambaşka bir kodun yazılması.siteye bakmadım henüz ama bazı siteler için kod yazmak o kadarda kolay olmuyor özellikle java script ile kodlanmış siteler için tcl kodlaması hiç kolay iş değil.söz ettiğiniz sitenin kodlarına bi bakarım oluru varsa kısadan kolaydan bitirelebilecek gibiyse yaparım...
ama uğraştıracak bişeyse,o kadar sabırlı bir adam değilim maalesef ..baktım uzun sürecek sıkılır hemen cayarım ,atarım bi kenara bekler durur. bunuda söylemeliyim...
not:
söz ettiğiniz sitede "arama" yapılmıyormuş ...direk yutup linkini yapıştırıp dönüştürmesini bekliyor sonra dönüştürülmüş halinin indirme linki alınıyor ...
(yukardaki kodun her defasında birden fazla link verdiği göz önüne alınırsa her biri için dönüştürmeyi beklemek gerekicektir.)
yani yukardaki kodun çektiği link/lerin yakalanıp bu siteye gönderilmesi sonra orda dönüştürülmüş hal/lerinin link/lerinin alınıp orjinal yutup linklerinin yanında postalanması ...
+ site javascript çalıştırıyor..... zor dostum zor...