Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2013, 02:05   #8
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan Hülya Avşar İle Görüştü

Yıkılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çatal dil gözükebilirim.

Şuraya gece gece çok güldüm.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstediğin kadar çatal dilli soluk benizli ol problem değil. (İnsanların gözünde kendinizi ön plana atıcı yorumcu sıfatından kendini sıyırıp, zekâsını ve analitik düşünme yetisini kullanabilen insanlar ne zaman olacaksınız merak ediyorum. Ben gene de sana cevap vereyim biliyorum Sıfıra sıfır elde var sıfır olacak ama belki tekrarladığında yazıyı okumayı birşeyler sentezleyebilirsin.

Ben kendimi senin zannettiğin gibi müdahil olacak kadar akıllı zannetmiyorum, sadece fikirlerimi beyan ediyorum nesnel olarak. insanlar öldü, yaralandı. Gezi parkı direnişini, türkiye'nin 70 küsur ilindeki ayaklanış meydana getirdi.

Benim düşünebildiğimi sende düşünebilirsin kalıplaşmış önyargılı düşünceleri bir kenara bırakırsan. Mantıken bakıyorum olaya, mankıt olarak değil. Birşeyleri anlamak insanlara bu kadar zor gelmese gerek.

Ne zaman ki mantığa dayalı düşünürseniz o zaman, içgüdü, duygu, gerçeklerin mantığa yenik düştüğünü hissediceksiniz. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ülkenin gerçekleri zaten ortada bu insanların duruşunun gündemi değiştirilemez hiç bir şekilde, kimse referandumun demokratikliğinin arkasına sığınmasın. Ya da taraf olduğu partiye göre laçkalaşmış, cümleler kurmasın çok nahoş duruyor.

18 gündür türkiye'de kan kusuyor insanlar, şimdide referandum deyince birden bire demokratik mi olunuyor? Bir de sanatçı tayfası + taksim dayanışması platformu buna kandı mı? mahkeme kararını uygulamayı sanki bir hediye gibi sunuyorlar siz de bunları afiyetle yiyorsunuz? iyimiş. Bende uygulayayım bunu bir ara.

Sonuçları hayalkırıklığından öteye geçmeyecek görüşmeler oluyor sadece, Bizde bu milletin evladıyız. Oradaki insanların bir an önce evine gidip sıcak yataklarında uyumalarını, aileleriyle zaman geçirmelerini istiyorum kendi adıma.

Gözaltında olanlar için bir düzenleme var mı? yok... Medya sansürü ve rtük'ün kestiği cezalarda geri adım var mı? yok... özgürleşme, hayata saygı için bir söz alındı mı? yok... Hadi tamam her şeyi geçtim, bir "özür" var mı? o da yok...

İnsanların görüşlerine muadil açıklamalar olsun bak bilahare nasıl insanlar bu baş kaldırışı sonlandırıyor.. Tarafıma nev-i şahsına münhasır saçmalama duygusuyla cevap verme gayretine giren insanlara cevap vermeceğimi hatırlatmak isterim lakayıt olmamak adına.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver