Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2013, 12:18   #7
Yıkılmaz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erdoğan Hülya Avşar İle Görüştü

E biraderim, sen niyet talip olmuyorsun bu işe? Kalbimden geçeni bekletmeden söylerim, o yüzden böyle çatal dil gözükebilirim. Yani amacım seni yermek filan değil ha, sakın öyle algılama. Ama Hülya Avşar'ın kafası çalışan ve mantıklı çözüm sunacak biri olmadığını söylüyorsan, sen ondan daha akıllısın demektir. O zaman sen yapacaksın bu işi. Demek istediğim şey şu ki, kimsenin bir şey beğendiği yok. E öneriniz ne? Öneri de yok. İyi de onu beğenme, bunu beğenme, ne olacak bu işin sonu? Bir laf vardır. Sen ağa, ben ağa; inekleri kim sağa?

Bir ara yine benzer cümleleri kurdum. Dedim ki, akil insanlar listesini beğenmemenize eyvallah. Eyvallah da, be kardeşim öneriniz nedir? Bir Allah kulu çıkıp da şu isim olmalıydı demiyor. Herkes ana avrat küfürlerde. Ben bunu yazınca çocuğun biri google'dan kendi gönül verdiği partinin, ebesinin köründeki şehrinden milletvekilinin ismini öğrenmiş ve yazmış. Ohaaaa dedim ya. Yok artık bu kadarı da olmamalı daaaaaaa. Yani daha önce o milletvekilinin adını duymamış bile. Hem kel hem fodul.

Şimdi sana bunları niye anlattım. Buradaki "sen" semboliktir. Etraftaki herkes böyle abicim. Bu nasıl iş anlamıyorum. Onu beğenme, bunu beğenme, falancının kaşı bozuk, filancının gözü çıkmış. E sen çık o zaman başbakana? Altı üstü orada yaşanılan tatsız olayları anlatıp üzüntünü dile getireceksin. Topla cesaretini çık? Olmuyor mu? E o zaman isim ver? Kim görüşecek böyle konuları başbakanla? Bildiğin insanları söyle. Sonra bi bakalım tabi, verdiğin isim başbakanla görüşmek istiyor mu?

Bekara karı boşamak kolay. Ha deyince olmuyor bu işler daaa...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver