Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2013, 17:05   #3
Vesaire
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yardımcı Olurmusunuz

Security Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buna Bak oLmaz sa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşimin Yaptigi Kod Var
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias ipzline { if ($group(#ipp).status == on) { /echo -a 2Açık } elseif ($group(#ipp).status == off) { /echo -a 2Kapalı } else { HALT } } menu * { .IP de 88.228 Geçerse at ..Açık:/enable #ipp | /echo -a IP de 88.228 Geçiyorsa Atılsın Açıldı ..Kapat:/disable #ipp | /echo -a IP de 88.228 Geçiyorsa Atılsın Kapatıldı ..Durum:/ipzline } #ipp off on *:snotice:*Client*connecting* { if ($9 == MuafNick) || ($9 == MuafNick2) || ($9 == MuafNick3) || ($9 == MuafNick4) { HALT } if (*88.228.* iswm $10) { /gzline $9 } } #ipp end

MuafNick Yazan yerlere Muaf tutulmasını istediğin Nickleri Yazabilirsin. Çoğaltabilirsinde. Sağ tuş ile Aç - Kapat - Durum ekli
İşine Yarar Die Düşündüm

Hemen deniyorum umarım işe yarar teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:05 -->-> Daha önceki mesaj 16:51 --

Yeni alias açtım sağ tuş özelliği görünmedi hazırda olan alias kısmınada ekledim yine sağ tuş özelliği görünmedi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet