Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2013, 18:15   #59
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Test'i doldur kendini tanit..

İSMİNİZ : Ömer
MESLEGINIZ: Makine Mühendisi ve suan Silah Mühendislik Ögrencisi
BURCUNUZ: Koc
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER: Almanca, Ingilizce, Ögrenmek isdediklerim: Italyanca ve Fransizca
PARFUMUNUZUN MARKASI: Genelde Joop
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Arkadaslar Arasinda Espirilere, Televziyonda bazi Sahnelere, vs

EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: Kuzenlerle bayaga bir konustugum olmustur
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: Steve Jobs (Apple)
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: Ailem
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: Kertenkele hic sevmem
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: Onlar Özel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:

a-Hayatta hickimsenin hatiri icin sevdigim birseyden vazgecmedim
b- Ailemin oldugu icin cok şansliyim
c-Herkesin sandiginin aksine ben efendiyim
d-Kimse 3D CAD konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI: Genelde Yabanci, Almanca. ORF, Prosieben, RTL vs
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY: Normal Bel Cantasi oluyor herhalde. Bir Paket mendil.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: Yok yok Delilik yapmam
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?: Icecek (Gazoz, Soda )

KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY: Ara sira Elektronik Esya alirim, Maksat Eglence.
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI: Justin Bieberin Sarkilarini hic sevmem.
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: Bülent Ersoy
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: 2 Yüzlü Insanlar
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: Pek cok yere gitmem, Cay Bahcesi, Sinema, Havuz, öyle
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?: Duruma bagli olur o
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: Bazi Kisiler varda, Zamanlarini bekliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: Hicbirseyi, sükür herseyi doya doya yasadim

COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:
Korkusundan en kötü yapabilecegi sey, kötü bir Dogum Günü Partisi olur anca.

BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI:
Kücüken, maksat Süpriz olsun diye Annem Oyunca Kumandali Helikopter almis. Onuda yeni aldigi Börek, Lahmacun yapmak icin aldigi Tavanin Paketinin icine koymus. Ve benim Paketi merak edecegimi bildigi icin. Bana o Tavayi kurmam icin izin vermisdi, böylece Tavaya hazirlanirken, süper bir Helikopter cikti. Süper bir His di.

KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ:
Caliskanligim, Babamdan gelen bir Özellik aslinda. Bununlada cok Gurur duyarim.

KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:-
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: Iyi biriyse neden olmasin, Birini sevmiyorum diye onun Cevresinide sevmiyorum demek Anlamina gelmez.
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?:Bilmem

FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: Güzel Arkadasliklar, Güzel Sohbetler, Güzel Tanismalar
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: Simdi bir kacini yazarsam Haksizlik olur, hepsini cok yakin bulurum.

FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: Kavgasiz, Elestririsiz, bir Sohbet
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ: Birsey umadim aslinda, ne bulduysam onunla ugrasiyorum
D

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver