Konu: Puan tcL
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2013, 15:19   #7
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Puan tcL

kayıtsız nick'den kastınızı şimdi anladım. çünkü "nick kayıtlı değilse voice op sop founder olarak konumlandıran bir tcl arıyorum" <- bundan hiçbi anlam çıkaramamıştım.. şimdi tamam...

ben hiç yerli sunucuda bulunmadım.o nedenle bu sunuculardaki uygulamaların tamamiyle yabancısıyım.ancak orda burda yazanlardan okuyor görüyorum olan bitenleri. o nedenle bizdeki sunuculara özgü bir kod istediğinizde olayı-isteği kavrayabilmem kolay olmuyor... ondan yukarda bir sürü soru sordum.

database olayını aştık o şişmez.yer tutmaz.o konuda sıkıntı yok.sadece benim açımdan en büyük sorun heves-konsantre olabilmek oluyor böylesi işe girdiğimde..

örnek meal.tcl yenileyip yeni özellikler ekleyim diye büyük hevesle olaya girdim ilk birkaç gün gerçekten iyi çalıştım çok yol aldım ama sonra ....attım bir yere bekliyor başka baharı...

bu sizin istediğiniz kod da o kadar olmasada tahmin yürütmem gerekirse 250-300 satır gibi çıkar. benim için en azından bir oturuşta bitireceğim kod değil bu. benim konsantre-heves etme aralığım 50 bilemediniz 100 satırdan sonra tükeniyor. gidip başka işlere yerlere dalıyorum. bi, kenara atılıp bekliyor..

bu nedenlede şu zaman biter yada biter mi söz almış gibi hissetmeyin. eğer bitirebilirsem paylaşırım.kendime saklayacak halim yok çünkü ne kanalım ne sunucum nede kullanıcılarım var ..benim bu işe olan ilgim sadece isteyince yapabiliyor olmamdan-boş vakitleri değerlendirmekten öteye gitmiyor.

rahat olun ve sabırlı olun bu konuda yani ,diyeceğim bu..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver