Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2013, 01:04   #4
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun kardeşim, Nar Çiçeği.

Şuan düşünüyorum hangi en'ine cevap vereyim diye, canım naptın sen beni öyle ya.. :* Hiçbir detayı da atlamamış maşallah. O yazdıklarından kızlar uyanmasın dediğin şuan için çok geçerli. Yine uyudular tane tane basıyorum laptopun tuşlarına. Ayrıca yüzümde hiç gitmeyen mutluluk tebessümü var. İşte zor tuttum kendimi gülmemek için. O ses kayıt çalışmalarımız ne güzel günlerdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hala aklımda senin o harikaa sesinle söylediğin şarkı, hala ünlüsün yenilerini istiyor arkadaşlarım haberin olsun kuzum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki varsınız, ben öyle uzun uzun yazamıyorum malum. Çok geç saate kaldık

Çok mutlu oldum, yazdıklarınız için can arkadaşım. Kedilerimi bile unutmamış ya , inşallah pisilerim olur da ben paylaşırım

Balsınız bikere kart falanda değil böyle çok tatlı ballardan. bal çiftliğimiz hep olsun böyle

:*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet