Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2013, 00:36   #2
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun kardeşim, Nar Çiçeği.

bal kardeşiiiiiiiimm

canımsın yaa, 4 yıl nasıl gelmiş geçmiş öyle daha dün gibi aklımda o günler. ben seni tanıdığım için çok memnunum bal gibiyim hatta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Doğru diyorsun bu süreçte çok şey yaşadık ama aklımda hep mutlu olduğumuz günler var eğlendiğimizi vakitler var , sen de iyi k i varsın şuan bile yüzümdeki gülücüğün sebebisin be kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birlikte geçirelim biz bu yılları
Bugunkü dediğin şey inşallah gerçekleşir hani pijamalısından

Ah ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu günden habersiz neler konuşuyoruz onla
Çağırayım da gelsiiiiiiin deli kııııız

[00:21] <narcicegi> tek kaldııımm buralaarrdaaa geçmeeezz zaman sen olmayıncaa
[00:21] <narcicegi> öye bir şarkı vardı bağlayamadım tam

[00:22] <melodram> girmiyor mu kimse artık buraya da
[00:22] <melodram> :d
[00:22] <melodram> her yer boş kalmış
[00:22] <narcicegi> valla öyle ya
[00:23] <narcicegi> ıssızlaştı

[00:24] <melodram> keyif almıyor demek ki insanlar
[00:24] <melodram> yaz olunca belki çoğalır
[00:26] <narcicegi> galiba
[00:28] <melodram> sen naptın çiçeem
[00:28] <melodram> finaller bitti mi
[00:28] <narcicegi> yok kuzucan bitmedi dah 5 tanesi duruyor 5 i bitti :/
[00:29] <narcicegi> senin nasıllar bittiler mi
[00:29] <melodram> yoook daha başlamadı bile

[00:30] <narcicegi> aaaa niye öyle oldu kaçında başliyor
[00:30] <melodram> 19un da
[00:30] <melodram> öyle geç bizimki ya
[00:32] <narcicegi> kötü olmuş yaa

eklemesem olmazdı
biz onunla sınav konusuyoruz, meloşum gel de pasta yiyelim bal kardeşim hazırlamış bırakalım sınavı mınavı

3 tanede mumu dikmiş tam olmuş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]canım sağol kuzum benim, seni seviyorum. :*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver