Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2013, 14:25   #3
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lotto TCL YARDIM

benim istedigim kanalda !lotto yazsam bana 5 rakam kanala yazsin örnek 1 den 49 kadar ama bu calismiyior 1 10 45 21 3 bunun gibi
-- bknz ---> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Commands : # #!lotto on - enable Lotto 6-49 #!lotto off - disable Lotto 6-49 #!lotto - start the Lotto 6-49 game #!lotto reset - reset the game if it freezes. #!lotto version - version info #!lotto help - help menu komutlar: !loto aç - loto 6-49 aktif olur. !loto kapalı - loto 6-49 pasif hale gelir. !loto reset - eğer oyun donarsa oyunu sıfırlar(resetler) !loto version - sürüm bilgisi !loto yardım - yardım içeriği #New Commands : # #!lotto <nick1> <nick2>.. - start a private game with who you desire #!lotto <botnick> - start a game against your eggdrop. offCourse <botnick> can be added with other players on a private game. #!lotto <nick1> <botnick> <nick2> start a private game with your friends and eggdrop yeni komutlar: !loto rumuz1 rumuz2 - herkimi seçer/dilerseniz onunla özel oyun başlatır. !loto botunuz - botunuza karşı oyunu başlatırsınız.tabiki botun rumuzuda diğer oyuncularla birlikte özel oyun seansına eklenebilir. !loto rumuz1 botunuz rumuz2 - arkadaşlarınız ve botunuzla özel oyunu başlatır ...

mış.....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver