Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Haziran 2013, 10:36   #9
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gezi Parkı eyleminde son durum... Polis çekildi, göstericiler parka girdi

Sosyal medyada konuyla ilgili yazılanların kısmi olarak bazıları dezenformasyon.. Bunları yapanda bazı provokatörler bu insan görünümlülere dikkat lütfen.

Konu hakkında bir kaç hususa dayanacağım.

Emniyet teşkilatının kullanmış olduğu orantısız güce akıl/sır erdiremiyorum. Sanki savaşta karşısında düşmanı var. Onun yanı sıra yandaş medyaya da anlam veremedim, milletinin sesini duyurmak bu kadar mı zor geldi?

Başlangıçlar da eylemciler dediler, aktivistler dediler, onlar dediler bunlar dediler ama halk demediler. Akabinde, olaylar tekrar başladığında yayını kestiler. E hadi yayınlayın?

Birbirine düşman dedikleriniz kardeşce tek yürek olmuşlar. Ben, namaz kılan ülkücülerin başında bekleyen devrimcileri gördüm. Ben, 50 yaşındaki bir teyzenin biber gazından nasibini almış kendisine yardımcı olduğum sırada teyzecim senin burada ne işin var, bak biber gazı geliyor gözlerine dediğimde; GELECEK NESİLLER İÇİN KURŞUN BİLE YERİM EVLADIM. demesi, duygulandırdı..

Ve bu sabah sosyal medya da İzmir'de Meydanda DÖVÜLMÜŞ ELLERİ BAĞLI İNSANLARI da gördüm. Bunu yayınlayan yüksek ihtimalle orada olan bir kişinin çekmiş olduğu resim.
Bu insanları gazla, suyla, copla yıldıramayacağını hala anlayamamış emirvakiciler ve devlet büyüklerini anlamak mümkün değil. Ne demişler "halkın sesini duymazlıktan gelenler, gün gelir çığlıklarıyla sağır olur."

Oradaki kardeşlerimizin sindirilmeye yok edilmeye karşı bir duruşu emniyet teşkilatımızın, cr tipi gazı bittiğinden, cs tipi gaz kullanan personelleri mevcut.
Evet işin aslına gelelim kendi halkıyla, kendi insanıyla savaşan bir devlet var şuanda!

Ve farklı Ülke'lerin bu duruma olan Medya/TV Yorumları:

Alıntı:
Alman kanalları: "Türkler savaşırsa kazanır."

İtalyan kanalları: "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğini siz düşünün."

Londra kanalları: "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"

Kanada kanalları: "Onlar her savaşı kazanırlar."

Rusya kanalları: "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."

İngiltere kanalları: "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."

Norveç kanalları: "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

Türkiye kanalları: "Ahmet amca 45 yaşında, 2 evlilik yapmış."

İyi Forumlar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver