Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2013, 12:17   #3
By_ATMACA
~ Coktatli.net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy Koduna mode txt eklentisi

Available Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
;--- Nereye, ne mode'u uygulatmak istiyorsun, isteğinden bişe anlaşılmıyor biraz daha geniş yazarmısın ?

Daha önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşimin Benim İcin Yapmiş oLdugu Kod Bu
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias tor_ { if ($1) { inc %xx sockopen $+(tor*,%xx) anonymouse.org 80 sockmark $+(tor*,%xx) $1 } } on *:sockopen:tor*:{ var %s sockwrite -n $sockname %s GET / $+ $sock($sockname).mark HTTP/1.1 %s Host: anonymouse.org %s $crlf } on *:sockread:tor*:{ var %x [ $+ [ $sockname ] ] if 6068: isin %x [ $+ [ $sockname ] ] halt sockread %x [ $+ [ $sockname ] ] if (*<tr class="rblred">*rbl.efnetrbl* iswm %x [ $+ [ $sockname ] ]) { kline $+(*@,$sock($sockname).mark) 1h 1IP adresinizde 4PROXY 1girişi tespit edilmiştir. Lamer Ban.) sockclose $sockname inc -u20 %ppp 1 if (%ppp == 3) { amsg #sohbet $read(soyle.txt) } } } on *:snotice:*Client connecting*: { if ($8 == :6068) { return } tor_ $remove($deltok($10,1,64),$chr(41)) }

Ben Bu Kodu Bu ilk paylaştigim Koda Göre AyarLayamadıgım icin Zaten Yardım istedim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet