Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2013, 00:28   #3
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özbek Pilavı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gerekli Malzemeler
  • 1 kilo kuşbaşı kuzu eti
  • 500 gram pirinç
  • 500 gram havuç
  • 4 soğan
  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlanışı
  1. Eti biraz tereyağı ile kızarttıktan sonra su ilave edip, hafif ateşte pişirin.
  2. Kalan tereyağında ince doğranmış soğanları pembeleşinceye dek kavurun.
  3. Kavuçları soyup kibrit çöpü inceliğinde kesin, soğana ilave edip biraz kızartın.
  4. Et suyunu ve pirinci ilave edip pilavı pişirin.
  5. Demlendikten sonra pilavı servis tabağına alın.
  6. Üzerine kuşbaşı eti yerleştirip servise sunun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver