18 Mayıs 2013, 01:17
|
#1529 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kandil mesajını attıktan sonra muhtemelen tanımadığından aradın ki ben de açmadım.Hıh.// Pırlanta gibi bir kalbe sahip,eskisi kadar foruma takılmayan kendi halinde beyfendi abilerimizden. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Masmavi gözleriyle sonsuzluğu avucunuzun içine koyabilecek kadar cesur ve inanılmaz güzel arkadaşım.Buna kalp güzelliğide dahil. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hayatımda iyiki var dediğim, ender bulunan bir kalbe sahip benim için çok önemli bir şeysin sen işte.Ayrıca çok da özledim seni.Pazar günü yürüyüşte görüşmek üzere. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Her zaman sessiz,sakin, kendi halinde durmayı başaran; benim için değerli bir kalbe sahip olan ender arkadaşlarımdan birisin. Lose: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benden haber alamadığı zamanlar deliye dönen, benim geldiğimi görüp anında pm atan değer verdiğim arada gıcık olduğum güzel mi güzel bir kalbe sahip, kardeşim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankaranın bağlarından gelme, cesaretli,cesur,akıllı,güzel bir hatun olmakla birlikte düşüncelerimi onun düşünceleriyle birebir görüp kendime yakın hissettiğim lakin adam akıllı konuşamadığım ve hatta aynı şehirde olmamıza ragmen görüşemediğim kalbi güzel hatun. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Girmeyeceğim dediğim serverde beni cıvıl cıvıl karşılayan,fazlaca işkolik,fazlaca mütavazi ve fazlaca sevilen içi güzel (dışını göremedim henüz) arkadaşım(ablacım). @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim dırdırlarımı arada bir okuyan,arada bir yanıt veren fazlaca sessiz,online de rekor kıran,yardımsever help adminimiz.Ayrıca Atatürkçü düşünceye sahip çıkmasıyla gönülleri fetheden bir kişilik. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kandil mesajıma cevap vermeseydin yaşadığına emin olamıycaktım.Nerelerdesin,kiminlesin,ne yapıyorsun hiç haberimiz yok.Aşk'a bir daldın çevreni unuttun.Senin için sana aşk yaramış olabilir, ama bana göre sana yaramadı.Unuttun bizi çünkü. |
| |