Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2013, 01:17   #1529
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kandil mesajını attıktan sonra muhtemelen tanımadığından aradın ki ben de açmadım.Hıh.// Pırlanta gibi bir kalbe sahip,eskisi kadar foruma takılmayan kendi halinde beyfendi abilerimizden.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Masmavi gözleriyle sonsuzluğu avucunuzun içine koyabilecek kadar cesur ve inanılmaz güzel arkadaşım.Buna kalp güzelliğide dahil.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hayatımda iyiki var dediğim, ender bulunan bir kalbe sahip benim için çok önemli bir şeysin sen işte.Ayrıca çok da özledim seni.Pazar günü yürüyüşte görüşmek üzere.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Her zaman sessiz,sakin, kendi halinde durmayı başaran; benim için değerli bir kalbe sahip olan ender arkadaşlarımdan birisin.

Lose:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benden haber alamadığı zamanlar deliye dönen, benim geldiğimi görüp anında pm atan değer verdiğim arada gıcık olduğum güzel mi güzel bir kalbe sahip, kardeşim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankaranın bağlarından gelme, cesaretli,cesur,akıllı,güzel bir hatun olmakla birlikte düşüncelerimi onun düşünceleriyle birebir görüp kendime yakın hissettiğim lakin adam akıllı konuşamadığım ve hatta aynı şehirde olmamıza ragmen görüşemediğim kalbi güzel hatun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Girmeyeceğim dediğim serverde beni cıvıl cıvıl karşılayan,fazlaca işkolik,fazlaca mütavazi ve fazlaca sevilen içi güzel (dışını göremedim henüz) arkadaşım(ablacım).

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Benim dırdırlarımı arada bir okuyan,arada bir yanıt veren fazlaca sessiz,online de rekor kıran,yardımsever help adminimiz.Ayrıca Atatürkçü düşünceye sahip çıkmasıyla gönülleri fetheden bir kişilik.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kandil mesajıma cevap vermeseydin yaşadığına emin olamıycaktım.Nerelerdesin,kiminlesin,ne yapıyorsun hiç haberimiz yok.Aşk'a bir daldın çevreni unuttun.Senin için sana aşk yaramış olabilir, ama bana göre sana yaramadı.Unuttun bizi çünkü.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver