|
Med Cezir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
!idtext sure şeklinde uygularsan çalışır.
Koddaki kırmızı kısımları kendine gore uyarla. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! alias idtxt { var %i 1 | while %i <= $nick($1,0) { if $read(online.txt,w,$nick($1,%i)) { .mode #deopedilecekkanal -o $nick($1,%i) | msg $1 $nick($1,%i) uzun süredir online olmadığınız için deop edildiniz. } | inc %i } }
on *:text:*!idtext*:#opkanali:if !$2 { msg $chan Herhangi bir süre tanımı yapmadınız. } | else { .msg $chan Online Listesi $2 dk sonra kontrol edilecektir. | .timeridtxt 1 $calc(60 * $2) .idtxt $chan } Benim anladığım çok mantıklı gelmesede, bu şekilde bir şey istediğin yönünde.
|
Anlatmak istedigim suydu, !idleskontrol yaptigimda idle suresi 30 dk nin uzerinde olan oplar online.txt dosyasina kayit ediliyor. Kayit edilen oplar eger op kanalina .online seklinde rapor vermez ise deop edilsin istiyorum. Yani idlekontrol komutundan sonra online.txt dosyasina kayit edilen 3 adet op varsa 1 tanesi .online seklinde rapor verirse, diger 2 op deop edilsin.
Timer kullanarak asagidaki gibi kod yazdim fakat ayni aynda 2 adet op idle suresinin ustunde oldugunda dogal olarak saglikli bir sonuc ortaya cikmiyor.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:.online:#opkanali:{
if !$read(online.txt,w,$nick) { msg # Sen degil yavrucugum | return }
else {
$+(timer,online,$nick) -o 1 10 /write -ds $+ $nick online.txt
msg # Deop islemi deaktif edildi. | .timer3? off return }
}
}
}
}