|
Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yazana saygı duyarım ama bence tamamen gereksiz bir uygulamaydı cünkü bilinçli yazan çok azdı. Nedenini bilen, bilmeyen, az bucuk bilen duyduğuma göre 9 milyon kisi isminin basina T.C yazmış. (Yavas yavas kalkıyor, vatan kurtarıldı mı?) Adama sorun ne takip edemiyorum diyorum, T.C yazısı kaldırılmış diyor. Dedim nerede, nasıl? Boşver ne yapicaksin diyor. Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim ama gülmeyi seçtim.
Gerçi o da haklı her kafadan bir ses çıkıyor ancak en azından yazan kisinin kendince mantıklı bir açıklaması olsa..
|
Nerede, nasıl demişsin, ben de nerede yaşıyorsun diyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Facebook sayfasını ziyaret edersen, tepki üzerine T.C. ibaresini koyduklarını görürsün.
Sosyal medyadaki tepkimiz, gerçek hayatta karşılık buldu. Gazeteler ve televizyonlarda ilgili haberler yapıldı.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Mustafa Aksoy görevinden istifa etti.
Sağlık Bakanlığının internet sitesindeki logosuna da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan "T.C." ibaresi ve Türk Bayrağı eklendi.
Sağlık Bakanlığı tabelalardaki "T.C" ibaresinin kaldırılması kararından geri döndü.
Yurdun dört köşesinden değiştirilen tabelaların yerine eskilerinin takıldığıyla ilgili haberler geliyor.
Evet, hala boş işlerle uğraştığımıza ve başaramayacağımıza mı inanıyorsunuz? ;s3