Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2013, 13:43   #5
KaraLahana
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: bağlantı menüsü

Hayır alt r ile remotede on *:notice aradım ben diğer JohnGalt arkadasın verdiği kodu koydum sonra nıckı yazıp bağlan diyince alt o açılıyor
Buda nick şifresini giren kutucuk kodu identify

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
dialog idpass { title "Sectiginiz Nick Sifreli" size -1 -1 240 95 box "Nick Sifresi Giriniz",1,5 5 230 85 edit "",2,35 25 173 22,autohs,pass button "Tamam",3,37 55 75 25,ok,disable flat button "Nick Degis",4,132 55 75 25, flat } on 1:dialog:idpass:*:*:{ if ($devent == edit) { if ($did == 2) { set %idpass $did(2).text | did -e $dname 3 } } if ($devent == sclick) { if ($did == 3) { if %idpass == $null || %idpass == "" { /!.timer -m 1 1 YANLIS SİFRE :: | halt } else { ns identify %idpass | echo -a %Sunucu 10*** Nick Sifreniz Girilmistir } unset %idintel } if ($did == 4) { dialog -x idpass | /nick $$?="Yeni Nick?" } } if ($devent == init) { idset 19 } } on 1:dialog:key:*:*: { if ($devent == sclick) { if ($did == 3) { dialog -m idpass idpass | dialog -c key key } } } on 1:Notice:*:?:{ if (%nickpass == on) { if ($nick == nickserv) { if (*nickserv* iswm $1- && *identify* iswm $1-) { dialog -m idpass idpass } } } if (%nickpass != on) { if ($nick == nickserv) { if (*nickserv* iswm $1- && *identify* iswm $1-) { dialog -m idpass idpass | halt } if (*identify* iswm $1- && *<password>* iswm $1-) { dialog -m idpass idpass } } } if (*incorrect* iswm $1- && $nick == nickserv) { dialog -m idpass idpass } if (*gecersiz* iswm $1- && $nick == nickserv) { dialog -m idpass idpass } } on 1:ACTIVE:*:{ if ($dialog(idpass)) { dialog -v idpass } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver