Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2013, 14:56   #9
lolalondon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !duyuruekle & !duyurucikar

Global mesaj aslinda diger arkadasin yazdigi programdan farkli birinde global atiyor bir kanaldan aldgi komutla digerinde kanalda oplarin yazdigi mesajlari, ozele yazilan bir msajla .txt dosyasinda akip yaziyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ama genede paylasim icin tesekkurler..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:56 -->-> Daha önceki mesaj 14:55 --

saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o kadar geç dönüş yapıyorsunuz ki...kodu kendi botumda denemiş işlediğini görmüş sonra buraya atmıştım.

ancak her nedense içime sinmemişti ..son okuma prosedürünü burda forum üstünde 2-3 kez editlediğimi-değiştiğimi hatırlıyorum.

sabah uyudum anca kalkabildim ve şimdi dışarı gitmeliyim ahşama ,kafam yerine gelince bakar kendi botlarımda denemesini yaparım denediğim bottanda silmişim geriye sadece duyuru.txt dosyası kalmışş..şimdi sarhoş gibiyim akşama ayık kafayla bakarımz.

ustad saygim sonsuz, beklerim hic sorun degil

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan