|
saywhat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
aham tamam o zaman iş değişir siz sizin için eggdrop yürütecek biri/ yada bir yer arıyorsunuz öyleyse tamam o başka.ama kendi shelliniz(shell hesabınız) varsa kendinizde başkasına muhtaç olmadan ücret vs ödeme zorunda kalmadan bunu yapabilirsiniz. sunucu yürüttüğünüze göre bi shell hesabınız vardır.bilmiyorum background işlem yürütme sınırınız vs olabilir eggdrop kurmaya müsaadeniz yerinizde olmayabilir o zaman başka tabii. öleyse size bi shellci gibi bişi lazım...
shellcilerin yürüttüğü kodlar zaten halihazırda ortalıkta dolanan kodlar olsa olsa en çok edit yapıyorlar yada çeviri..yani bulunamayacak şeyler değil.zaten eggdrop tcl olayı başlı başına open source olayı.yani açık kaynak öyle parayla vs script/kod satanların oranı %1 bile değildir.genelde tcl kod yazarlarının kodları ulaşılabilir haldedir.yani alıp kullanabilir editleyebilir geliştirebilirsin.yazanı dahi bunu baştan kabul etmiştir.sadece onun adınıda kodun bi yerinde anman onore etmen yeterli gelir.tcl kodların %99 u GNU açık lisans olayına tabii olarak yazılır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Haklısınız Belki Başkalarının Gördüğü Ama Benim Göremediğim Kodlar Olabilir Arkadaşlarımız Bu Kodları Bizimle Paylaşırsa Hem Ben Hemde Benimle Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlarımın Yararlanması Daha Makbule Geçecektir Diye Düşünüyorum. Teşşekürler.