Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2013, 21:38   #16
uMut
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Webcam Entegreli mIRC Script

DuZCe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben bLackStar dan bahsediyorum papatya scriptleri coderi olan, senden değil hocam ve vardı webcam, messengeri de sibertr messenger adı altında yine aynı yönetimden olan aCme çıkartmıştır, forumda arama yapabilirsiniz.

bknz; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

o çalışmayı biliyorum. o çalışma da çok sağlam bir çalışmadır. messenger versiyonunda webcam yoktu. Ama olmamasına rağmen yine de çok iyi bir çalışmadır. Papatya v5 de de webcam yoktu. Tekrar araştırıyorum.

Ama olsun, olmasın yine de mIRC için böyle çalışmaların olduğunu bilmek hala mIRC sevenlerin olduğunu görmek çok sevindiricidir.

Böyle çalışmalara köstek değil, destek olma zamanıdır.

Bizde applet üzerinden giderek mirc e entegre ettik. Şuan bir kaç düzenleme yapıyoruz. Yakın süre içerisinde site üzerinden paylaşıma sunacağız.

web üzerinden de test edebilirsiniz : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

( web üzerinden yapılanı herkes yapabilir, lisans parasını ödediği müddetçe tekrar ediyorum WEB ÜZERİNDEN OLAN ŞEY ZATEN ÇOĞU KİŞİNİN BİLDİĞİ ŞEYDİR. ama flashchat+java nın mirc e entegresi ve entegre ederken hataları çok olduğundan yapılabilitesi zordur. bizim yaptığımız ve geliştirmeye çalıştığımız şeyde budur zaten. )

yanlış anlaşılmalar olmasın diye son kez parantez içinde açıklama gereği hissettim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver