|
Paint Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Mesajımı tekrar okudumda imalı bir tavır varmış gibi duruyor, kesinlikle böyle birşey yok. Bunun için uğraş vermeniz güzel yapılırsada güzel olur. Ben kamera işinin gerçek anlamda bir işe yarayacağını düşünseydim araya böyle ekstra yazılımlar katmayarak bu işi çoktan çözerdim ama bana kalırsa pek bir değişim olmayacak.
Tekrar başarılar. Kolay gelsin.
|
tabii ki, mutlaka çözülebilir fakat araya ekstra yazılımlar katmazsanız kamera kullanımı kullanıcılar arasında olur ve yapılan işten hiçbirşey anlamazsınız. İnsanların bağlantısına bağlı olarak kullanılan ( client side streaming ) kameralarda kalite ve görüntü donuk olur.
Biz, araya ekstra yazılımlar koyarak bunu yaptık ki, sunucu nun makinesinden harcansın kullanıcılar arası yapılan görüntülü ve sesli sohbet kullanımları. ( server side streaming ).
Bu yüzden Ayna.ORG da kullanılacak olan sesli ve görüntü konuşmaları bu ekstra yazılımların sayesinde kullanıcıların kotasından gitmeyecektir. Ve böylece daha hızlı ve kalitesi yüksek görüntülü ve sesli sohbet kullanımı olabilecektir.
Sizin düşüncenize de saygı duyuyorum. Değişim olmasa da biz bu sistemi mIRC e entegre etmeyi başardık. Ve sizlerin kullanımına da
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesi üzerinden sunup, yüklemenize izin vereceğiz. Daha iyi inceleme fırsatı bulabilirsiniz.
Tekrar teşekkürler. Kolay gelsin.