Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2013, 11:39   #1901
KarCicegi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
[ flaglar - mode ] ilişkisi...

Aşagıdaki modları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın CR socklink sabit konusunda yöneticilerin yetki düzeylerine göre özele bildirimlerinden alıntı yaptım.Kendisine teşekkürlerimi iletir saygılarımı sunarım. Ama malesef verilen modeler burda hem sadece root/services/ircop olarak verilmiş hemde flagları admin panelden aşağıda belirteceğim flag listesine göre eklediğim zaman isimleri uyuşmuyor. Yani mesela panelden IRC OPERATOR ekliyorum ama aşağıda yazdığımız modlara göre SERVICES ADMIN algılıyor.

if $2 == mode {
if *:+oAa* iswm $4 {
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4Root Admin Düzeyinde Yetki Girişi Yaptınız..
}
if $2 == mode {
if :+oahgsfyw isin $4 {
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4Services Admin Düzeyinde Yetki Girişi Yaptınız..
}
if $2 == mode {
if *+oh* iswm $4 {
sockwrite -nt link :7Oper Service notice $3 4IRC Operator Düzeyinde Yetki Girişi Yaptınız..
}

-->flaglara göre bu modları burada tam olarak paylaşıp kodda gerekli düzenlemeyi yapacak arkadaşa minnettar olurum<--
böylece hem bu sorunum çözüme kavuşur hemde hangi flagın hangi modlara karşılık geldiğini tam olarak anlamış öğrenmiş oluruz.

ben yanlış bilmiyorsam cr de flag listesi bu şekilde idi :

agcsh : Root admin
gcsh : CSop
gsh : Services Admin
g : IRC Operator ekleme
h : Helper Ekleme

Not: CR ile de ilgili ama bu kısım biraz mirc scriptinge girebilir (yanlış yerde ise affınıza sığınıyorum)

-Sunucuismi.Com- -- oper Nick1 add operşifresi1 agcsh
-Sunucuismi.Com- -- oper Nick2 add operşifresi2 gcsh
-Sunucuismi.Com- -- oper Nick3 add operşifresi3 gsh
-Sunucuismi.Com- -- oper Nick4 add operşifresi4 g
-Sunucuismi.Com- -- oper Nick5 add operşifresi5 h

Şimdi yukarıda belirttiğim snotice mesajlarına göre girişleri yansıtmak istiyorum ama ;

on *:snotice:*: {
if *oper*add*agcsh* iswm $1- {
.msg #kanal ROOT OPERATOR
}
if *oper*add*gcsh* iswm $1- {
.msg #kanal CSOP
}
if *oper*add*agsh* iswm $1- {
.msg #kanal SERVICES ADMIN
}
if *oper*add*g* iswm $1- {
.msg #kanal IRC OPERATOR
}
if *oper*add*h* iswm $1- {
.msg #kanal HELPER

Yazdığımda malesef karışıyor yani root giren için root csop ircop ve helper mesajıda atıyor bu naçizane yazmaya çalıştığım kod sadece gerekli flaglar için nasıl düzeltilebilir ?

Ve son olarak...

birde sunucumda bir root için ( panelden kutucukların hepsi işaretlenmiş ve os listadm ekli )
( /as oper Nick flag list ) komutunu uyguladığımda : Success -- Operator KarCicegi has flags "agch"
(/as oper Nick list ) komutunu uyguladığımda : oper KarCicegi add 12345 agcsh
yani birisinde agcsh diğerinde agch olarak gösteriyor flagları.
Bu bir hata mı ve/veya neden böyle ?

belki biraz çok soru sorduk affola
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
CR üSTADLARI yardımınıza ihtiyacımız var...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan