Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2013, 12:31   #1523
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nick değişmiş, ben çok çok sonra fark ettim. Çok güzel olmuş, hem dediği gibi, hayat sevince güzel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Corps corps. Küçük adam! (Latife yapıyorum.) Bu forumun bana kazandırdığı ender insanlardan. Sohbeti güzeldir, sayesinde bazı konularda büyüdüm desem de yeridir. Şşş anlatmıyım daha fazla. Sını çık sıvıyırım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Murat, günde 1 kere sohbet etmeden günüm bitmiyor herhâlde.
Hoop, voop! güzel anlaşıyoruz ki biz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşom, umarım her şey yolundadır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Son son songülüm. Reelim, canım, uzaklaşsak da kopamadığım. Aşk'ı ilan yapıyorum efenim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzun zamandır görüşmüyoruz ki biz. Görüşemiyoruz. Ama iyidir, umarım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oo, muhteşem 3'lünün elemanı. Bir kere melo ile konuşurken gülmeme gibi bir lüksüm yok, iyi ki hayatımdasın ha! (kibarlığı bıraktım mı ne?)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kız kardeşim, can yoldaşım. Öğretmen arkideşim!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Emre, iyidir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yağmur hanım, çok özletiyorsunuz kendinizi. Saygılar.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver