@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nick değişmiş, ben çok çok sonra fark ettim. Çok güzel olmuş, hem dediği gibi,
hayat sevince güzel.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Corps corps. Küçük adam! (Latife yapıyorum.) Bu forumun bana kazandırdığı ender insanlardan. Sohbeti güzeldir, sayesinde bazı konularda büyüdüm desem de yeridir. Şşş anlatmıyım daha fazla. Sını çık sıvıyırım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Murat, günde 1 kere sohbet etmeden günüm bitmiyor herhâlde.
Hoop, voop! güzel anlaşıyoruz ki biz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hemşom, umarım her şey yolundadır.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Son son songülüm. Reelim, canım, uzaklaşsak da kopamadığım. Aşk'ı ilan yapıyorum efenim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzun zamandır görüşmüyoruz ki biz. Görüşemiyoruz. Ama iyidir, umarım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oo, muhteşem 3'lünün elemanı. Bir kere melo ile konuşurken gülmeme gibi bir lüksüm yok, iyi ki hayatımdasın ha! (kibarlığı bıraktım mı ne?)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kız kardeşim, can yoldaşım. Öğretmen arkideşim!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Emre, iyidir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yağmur hanım, çok özletiyorsunuz kendinizi. Saygılar.
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''