Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2013, 17:07   #4
dEathLeSs
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: @, &, ~, prefixleri host alırken karışıklık oluyor.

Rhall Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (!stricmp(c->name, "#Radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOOWNER)) { send_cmd(s_NickServ, "chghost %s
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSMODE %s +W :1", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS %s :Radyo Sorumlusu", user->nick); }

Burada işte owner
hostunu alıyor tamam buraya kadar sorun yok.

else if (!stricmp(c->name, "#Radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP)) { send_cmd(s_NickServ, "chghost %s
", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS %s :DJ", user->nick); }

Buradada autooplar dj hostunu alıyor. Forumları araştırdım aynı bu tür olacak deniliyor

yani > Eğer kullanıcı founderse (bunu uygula)
> aksi taktirde eğer > kulllanıcı op ise (bunu uygula) falan.

Ama Founderler, kanala girdiklerinde eğer bir sop(&)'a host verildiyse onun hostunu alıyor.
Yada bir @ un. Bunları ayrı ayrı ayırmanın farklı bir yolu yokmuydu ?

Evet forumları araştırdım belkide ben bulamadım fakat bunun bir yöntemi olmalı
Ben atıyorum istanbul kanalı founderini "istanbulfounder" diye belirtmek istiyorum fakat istanbulda eğer & prefixine host verildiyse founder onun hostunu alıyor veya op'un.
Lütfen yardım edin

if (!stricmp(c->name, "#radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOOWNER) && !is_oper(user)) { send_cmd(s_NickServ, "chgident %s Radyo", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "chghost %s DJ.Founder.Sunucu", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #GlobalOps, #Dj", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS9 %s :%s kanali global operatoru.", user->nick, ci->name); }

else if (!stricmp(c->name, "#Radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOPROTECT) && !is_oper(user)) { send_cmd(s_NickServ, "chgident %s Radyo", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "chghost %s DJ.SuperOperator.Sunucu", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #GlobalOps,#Dj", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS9 %s :%s kanali global operatoru.", user->nick, ci->name); }

else if (!stricmp(c->name, "#Radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP) && !is_oper(user)) { send_cmd(s_NickServ, "chgident %s Radyo", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "chghost %s DJ.GlobalOperator.Sunucu", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #GlobalOps,#Dj", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS9 %s :%s kanali global operatoru.", user->nick, ci->name); }

else if (!stricmp(c->name, "#Radyo") && check_access(user, ci, CA_AUTOHALFOP) && !is_oper(user)) { send_cmd(s_NickServ, "chgident %s Radyo", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "chghost %s DJ.YardimciOperator.Sunucu", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SVSJOIN %s #GlobalOps,#Dj", user->nick); send_cmd(s_NickServ, "SWHOIS9 %s :%s kanali global operatoru.", user->nick, ci->name); }

Halfop,op,sop,owner olarak teker teker düzenleyip attım. Sunucuna göre düzenlersin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver