Gangnam'ın şöhretini hâlâ anlamadım
Güney Koreli PSY, İstanbul'daki basın toplantısında "Gangnam Style'ın bu kadar tanınmasında ana faktör dans olabilir" dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Blue Night Festivali kapsamında bu akşam Tepebaşı'nda bir konser verecek olan Güney Koreli ünlü şarkıcı PSY, konakladığı Pera Palas Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. 1 milyar 300 milyon kişinin -------'da izlediği Gangnam Style şarkısıyla tanınan sanatçı, toplantıya Türkçe "Merhaba İstanbul" sözleriyle başladı. Türkiye'ye ilk kez geldiğini söyleyen PSY "Ancak hepimizin bildiği gibi Güney Kore ile Türkiye kardeşliği bağı çok iyidir. -------'da -----yu en çok izleyen ülkeler sıralamasında Türkiye üçüncü sırada. Maalesef benim ülkem dördüncü. Bu beni çok mutlu etti" dedi. Sanatçı, "Böyle bir başarıyı bekliyor muydunuz" sorusuna ise "Hayır. Hâlâ neden bu kadar ünlü olduğumun da farkında değilim. Şöhret için ekstra bir çaba göstermedim. Dans, ana faktör olabilir" diye karşılık verdi. 'TANIDIĞIM TÜRK ŞARKICI YOK' Ünlü şarkıcı, önceki akşam havalimanından otele gelirken çok şaşırdığını ifade ederek "Havalimanından itibaren karşılaştığım yoğun ilgiden dolayı bu ülkede çok sevildiğimi anladım. Çok tanındığım için etrafa çok bakamayacağım. Otelde dinlenip, işimi yapıp, ülkeme dönmeyi planlıyorum" dedi. Türkiye'de hiçbir şarkıcıyı tanımadığını belirten PSY, "Türkçe olarak bildiğim yok. Kimseyi de tanımıyorum" diye konuştu. |