01 Şubat 2013, 02:15
|
#1517 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Asıl olan gerçek senin dostluğundur.Severim hem de çooook fazla.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Merhaba helper bey/bayan.Sizleri profilimde görmek çok hoş.Bilgim olmadığından dolayı sadece bunları yazmak iyi olur diye düşündüm.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sensiz bir gün bile geçmiyor, hayatıma işledin.Seni de tuncik gibi çooook seviyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Farklı bir ziyaretçi bilgim yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Konuşmaları ile sevecenliğimi kazanmış bir bayan arkadaş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum, 2. kere profilimde.Belki bu ziyaretler sayesinde tanışırız ne dersin?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: En son tanıştığım yeni bayan arkadaş.Erkeksiz hava sahasını destekliyoruz, canı gönülden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Konuşma olarak zamanı iyi ayarlayamadığım, fazla alıngan olduğunu düşündüğüm iyi arkadaşlardan birisin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sen aşık oldun olalı yoksun.Arkadaşlarını unuttun biliyorsun değil mi?Ve ister inan ister inanma bu beni üzüyor.Mutlu olmanı canı gönülden istiyorum, lakin arada bir eskiden muhabbet etmeye doyamadığın kişiler içinde bir şeyler yapabilirsin öyle değil mi?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kalbi temiz, açık ve net bayan.Severim nur'u.Gerçekten nur gibi bir hatundur. |
| |