Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2013, 23:52   #6
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ircop modulü ile ilgili

Rhall Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hocam hiç bilmiyorum ki bilsem yapardım denedim ama hiç olmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:52 --

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Abc")) sendto_one(sptr, ":%s %d %s : \2Rumuz\2 : Abc \2Yetki\2 : XXX Sunucu Yoneticisi " "%s", me.name, RPL_IRCOPS, sptr->name, acptr->name, find_otype(acptr->umodes), (IsAway(acptr) ? "- Meşgul" : IsHelpOp(acptr) ? "" : "")); else sendto_one(sptr, ":%s %d %s : \2Rumuz\2 : %-13s \2Yetki\2 : %-20s " "%s", me.name, RPL_IRCOPS, sptr->name, acptr->name, find_otype(acptr->umodes), (IsAway(acptr) ? "- Meşgul" : IsHelpOp(acptr) ? "" : "")); if (IsAway(acptr)) aways++; else if (IsSkoAdmin(acptr)) admins++; else opers++;

Bu şekilde bir şey yapmaya çalıştım fakat şöyle bir hata aldım ;

-o m_ircops.so m_ircops.c m_ircops.c:31:1: warning: "IsSkoAdmin" redefined In file included from m_ircops.c:2: ../include/struct.h:662:1: warning: this is the location of the previous definition m_ircops.c:260:2: warning: no newline at end of file

Yardımcı olabilirmisiniz

/* List only real IRC Operators */ if (IsULine(acptr) || !IsPerson(acptr) || !IsAnOper(acptr)) continue; /* Don't list +H users */ if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue;

En basitinden bunu altina ekleyebilirsin.

if (IsARegNick(acptr) && !stricmp("toXic", acptr->name)) { sendto_one(sptr, ":%s %d %s :\2%s\2 System Administrator \2%s\2" "%s", me.name, RPL_IRCOPS, sptr->name, acptr->name, acptr->user->server, (IsAway(acptr) ? " [Meşgul]" : IsHelpOp(acptr) ? " " : "")); } if (IsARegNick(acptr) && !stricmp("toXic", acptr->name)) continue;

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver