Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2013, 23:06   #1513
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sadece bakışmalar var zaten aramızda, soğukluk bazen her şeyi değiştirebilir.Umarım bir gün ben bu hatuna ne yaptım da böyle oldu diyebilirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sms atmasan hayatta olup olmadığını anlamayacaktım.Evlilik, foruma arada bir uğrama derken, aramıza bayağı etkili bir rüzgar mı girdi ne?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Balık çifliğine sahip, onları kızartmamıza kıyamayan; benim bu dünyadaki sahip olduğum tek dostum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Miyav! Sarışın ve renkli gözlü kedileri hep sevmişimdir.Cansın sen can.. Kızma ama tuncaydan sonra en en çok değer verdiğim dostumsun. (Kıskanma diye dedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hatun mod oldun soğudun, seni göremiyorum artık.Arada bir ses ver.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumun meşhur adminlerinden.Pek bir yardımsever sağolsun.İadeyi ziyaret yapmış anlaşılan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum hatun sizi.Hoş geldiniz, yinede.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu ankaranın havası ne kadar da güzel dimi.Sanki yaz havası var.(Pek konuşmuyoruz ya havadan sudan sohbet iyidir dedim.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Merhabalar hanfendi, iyi ki geldiniz profilime.Arada sırada ben de size uğruyorum.Umarım iyisinizdir?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geçen gün profilini ziyaret ettiğim bayan.Sanırım iadeyi ziyaret yaptı.Bilgim yok kendisi hakkında lakin oyunlardan anladığım kadarıyla, Gemlikle aşk yaşıyor.Mutluluklar dileriz efendim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver