Selamun Aleykum kardeşim.. Maalesef o Log Okuyucu yine aynı hatayı veriyor.. Log kaydını durdurup denedim kaç kere logları log penceresine yazı olarak aktarmıyor yine.. Teklifine çok teşekkür ederim ve elinde diyalog menülü Log Tutucu varsa verirsen sevinirim..
Ve koddan anlayan arkadaşlarımdan başka bir isteğim daha var.. Arama yapmama rağmen uygun konu bulamadım ya da gözümden kaçırdım.. Aşağıda arkadaşımdan aldığım help menü addonunda help kanalına bir user girdiğinde uyarı penceresi açılıyor.. Ben bu addonun hem #help kanalı hem de #operhelp kanalı için çalışmasını istiyorum.. Sadece #help kanalı yazılı oldugu için ve bende koddan anlamadığım için ekleme yapamıyorum.. Sizden ricam bu addona #operhelp kanalınıda eklemeniz.. Allah razı olsun şimdiden yardımcı olan olamayan herkesten.. Kodun tamamı aşağıdaki gibidir;
dialog helpers {
title “Oto Helper Menü”
size -1 -1 134 62
option dbu
button “Yardım Et”, 1, 5 27 124 12
button “Etme ”, 2, 5 41 124 12
box ” Nickli Kullanıcı Help Kanalında Yardım Bekliyor “, 3, 1 20 132 40
text ” “, 4, 3 7 128 8, center
}
on *
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.ialog:helpers:sclick:1: {
.join #help
.mode #help +v %nik
msg #help Merhaba %nik $+ ; Yardım Kanalına Hoşgeldiniz.. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
.dialog -x helpers helpers
.echo -a *** 7 $+ %nik $+ 7- Nickli Kullanıcıya Yardım Etmeyi Kabul Ettiniz.. Kullanıcıya Voice Verildi Ve Uyarıldı..
}
on *
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.ialog:helpers:sclick:2: {
.dialog -x helpers helpers
.echo -a *** 7 $+ %nik $+ 7- Nickli Kullanıcıya Yardım Etmeyi Reddettiniz..
}
on *
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.ialog:helpers:init:*: {
.did -a $dname 4 %nik Yardım Bekliyor Yardım Edilsin mi..?
}
on *:join:#help:{
if $active !== #help && $nick !== $me {
.set %nik $nick
.timer 1 2 .kontrolet $nick $chan
}
}
alias kontrolet {
if ($1 !isop $2) {
.dialog -m helpers helpers
}