Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2013, 21:33   #1499
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Askerden döndünüz mü beyfendi siz, mod olarak görmek güzel ama biraz da şaşırtıcı oldu benim için.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzun bir süredir görüşemiyoruz ve içimde sana ait kalmış olan bir kırgınlık var ne zaman geçer bilmiyorum, belki bir gün diyelim biz en iyisi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sana yorum yapabilmem için seni affettiğimi anlaman gerek de neyse diyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzun zaman oldu hal hatır sormayalı, umarım iyisindir.Saygı deger arkadaşım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum sizi beyfendi/hanfendi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sana dargınlığım nasıl geçer bir bilgim yok.Henüz onu düşünmek dahi istemiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ruhum.. Vefalı dostum, meleğim.. Seni burada anlatmaktan ziyade içimde yaşamak istiyorum.Sen anladın.Seviyorum seni ;*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim, özledim seni.Epeydir görüşemiyoruz.Sakın buraları, beni terk etme.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Helper arkadaşım, iyisindir inşallah.Muhabbetleri özledim demeden geçmek istemedim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yapmış olduğunuz yorumları severek okuyordum, akılcı bir kişiliğiniz var herne kadar sanalda olsa sizi burada yazılarınızla tanımak güzeldi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver