Nickimi sakın unutma..
[19:55] <pufff> bak nıckımı sakkın unutma bırgun gırıp senı baska nıckle ayarlıcam sonrada bu nıckle takıldıgımı soylıcem sesını aslında begenmıstım oylesıne gıcıklık olsun dıye kotu demıstım
[19:55] <pufff> kafaya taktım senı
-
[19:56] <Estela> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[19:56] <pufff> bak cıddıyım
[19:56] <pufff> aslında
[19:56] <pufff> cok
[19:56] <pufff> hosuma
[19:56] <pufff> gıttı
[19:57] <pufff> ama ıste gıcıklık olsun dıye soıyledım
[19:57] <pufff> tanısmak ıstersende guzel muhabbetım vardır belkı dınlemek ıstrersn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[19:57] <pufff> ama sonra face yada msn ısteme vermem sımdıdedn soylım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[19:59] <pufff> Estela susma senınle konusmak ıstıyorum
Yayında sesimi duyan bir arkadaşımızın yorumu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |