Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2013, 11:07   #6
Krieq
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Script Ayarları

Ident için remotede arattır identd on diye

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
identd on Bjkscript

Kırmızı olan Bjkscript yerine cArsi yaz.

Girişte Nick Forzabeşiktaş olsun istiyorsun sanırım. set %BJKnick diye yukardaki kodun altında yada üstünde şu olacak.

set %BJKnick Bjk $+ $rand(1,9) $+ $rand(1,9) $+ $rand(1,9)

olan kısımda Bjk olan kısmı da Forzabeşiktaş diye değiştirebilirsin.Sonlarında sayılar olmasın istiyorsan $+ $rand(1,9) $+ $rand(1,9) $+ $rand(1,9) olan kısmı silebilirsin.

Saat ve yanındaki [BJK] yazısı için aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı daire olan kısımda değişikliki yapabilirsin. [HH:nn:ss] olan kısım saati gösterir.Yazı için büyük harf kullanman gerek.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

"#beşiktaş Kanal ismi Yazan Yerin Altında Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin... Yazısını Silmek CODERi trakyalım Yazıyor Orayıda Silmek istiyorum" demişsin.bunun için aşağıdaki kodlamada değişiklik yapabilirsin.Kırmızı olan satırları silebilirsin.

on *:join:#: { if $nick == $me { xpencere $chan } } alias xpencere { if !$widnow(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) { window -dp +L @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 0 0 280 100 | window -h @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] } drawrect -f @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $colour(background) 50 $window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).x $window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).y $window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).w $window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).h drawtext @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $colour(own text) TimesNewRoman 30 0 0 $1 drawtext @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $colour(info text) TimesNewRoman 13 20 35 Beşiktaş Kokan Bir Yer: drawtext @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $colour(ctcp text) TimesNewRoman 13 170 35 iRc.Bjk.Gen.TR drawsave @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $+($chan,_tmp.bmp) background -p $1 $+($chan,_tmp.bmp) .remove $+($chan,_tmp.bmp) set %checks $color(background) }

"Bir Başka Problem ise Yukarda #beşiktaş Kanal ismi Yazan üst Kısmın Yanına Beşiktaş Logosu Koymak istiyorum Resim Yani"
bunu anlamadım.Kastettiğin icon değiştirme ise reshack ile yapabilirsin ama tek kanal için olmaz.
Bide özelime resim koymak istiyorum derken,sana gelen herhangi birisinin özel penceresi mi yoksa sadece kendi özeline mi?

NOT: Ama bence öncelikle scriptin yapımcısından izin al.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet