Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2013, 08:31   #5
BLackEagLe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Script Ayarları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[BJK] [08:10:24] * Giriş: Bjk827 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Yukarda Resimde ve Yazıda Gösterdigim Gibi Bazı Degişiklikler Yapmak istiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Solda Saat ve Büyük Harfler BJK Yazan Yeri DEgiştirmek istiyorum : [BJK] << Ben Bunu Yazmak istiyorum >>> Forza

Giriş Yazan Yeride <<< Giriş: Bjk827 Burayıda >>>>> ForzaBesiktas Yapmak istiyorum Kalıcı Sunucuya Her Girdiginde

3 - İdent Kısmınıda Degiştirmek istiyorum Bjkscript Bu Yazıyor ident de Bjkscript Ben Bunu Yazmak istiyorum >>>>>>> cArsi

Tabi Bunlar Sunucuya Her Girdigimde Kalıcı olması istiyorum Nerden Nasıl Yapabilirim

Bir Başka Problem ise Yukarda #beşiktaş Kanal ismi Yazan üst Kısmın Yanına Beşiktaş Logosu Koymak istiyorum Resim Yani

#beşiktaş Kanal ismi Yazan Yerin Altında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazısını Silmek CODERi trakyalım Yazıyor Orayıda Silmek istiyorum

Son Problemim Özelime Resim Koymak istiyorum ve Yazı Koymak istiyorum Yazı ve Resim Nasıl Koyarım

Sol 'a Dogru ORTA Kısma Koymak için ve Sag Tarafa Özelde Resim ve Yazı Koymak istyiyorum Yardımcı olurmusunuz

Bunları Resimli ve Yazılı Açıklama Yapabilirmisiniz

Teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver