----------------------------------------------------------------------------------------------------
» Nick: başkan » Açıklama: Aşk, KaLßimin saygısız misafiridir, sormadan GeLir sormadan gider.. » İp Adresi: Legend@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].sohbetim.com » Klonları: (6) kişi: başkan,aSpeRa,Kelime,kLeopatRa,SoruBotu,Seth » Kayıt Durumu: Bu Nick Kayıtlı ve İdentify Edilmiştir. » Kanalları: #Arkadaslik #TurkChat #Bulmaca #Kelime #forum #seker #Kamiller #tayfa @#Varmısın? #GalataSaray #radyo @#Turkiye #ops #sop @#operhelp #Admin #yönetim » Bağlı Olduğu Server: irc.sohbetim.com » Network Özelliği: Services Administrator » IRC Helper başkan E-posta: -
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
başkan Site-Adresi: -
IF & Sohbetim.Com & Varmisin.Net başkan Dini: -
Müslüman başkan ilgi-Alanlari: -
Bilgisayar başkan Hobiler: -
Kaç promil eder şerefin? Söyle ona göre kaldırayım kadehimi... başkan iliski-Durumu: -
İlerde ne olacak biliyormusun ? Sen pişman; Ben Başkasının .. başkan Senin-Hakkinda: -
Dikkatimi Çekemez Kimse.. ßen Dikkat Ederim,İşime GeLirse.. başkan Sevdigi-Sozler: -
ßen gülüşüne öldüm , o ölüşüme güldü. Farklıydık işte.. başkan Sevdigi-Sanatcilar: -
Ömer Faruk Bostan başkan Sevdigi-Diziler: -
Kurtlar Vadisi & Seksenler & İşler Güçler başkan Diller: -
TURHISH başkan Cinsiyet: -
Erkek! başkan Memleket: -
Sivaz. başkan Yasadigi-Sehir: -
Şarkışla? başkan Dogum-Gunu: -
12 Mart başkan ilgilendikleri: -
Conferance Room & mIRC Script başkan Begendigi-Dj: -
Tabiki Dj-AmiR başkan Tuttugu-Takimlar: - :
Galatasaray başkan isim: -
CrazyJunioR
----------------------------------------------------------------------------------------------------